Neler yeni

iOS güncellemeleri nasıl engellenir?

Merhaba,
iOS 10.3.3 kullanıcısıyım. Special sayfasındaki tvOS 11 betayı yükledim. Güncellemeyi denetlediğimde iOS 11 için güncelleme sayfası çıkmakta. Nasıl çözebilirim?

Ben bu işlemi daha önce yapmıştım. Ancak az önce İos yeni sürümünü indirmiş. Allahtan otomatik olarak kurmamış.
[automerge]1550589003[/automerge]
Kurun Apple'ın kendi uygulaması o.

Apple ıd ve şifreyi giriyorum. Gelen sayfada tamam diyorum ve tekrar apple ıd ve şifre alanına geri dönüyor

Son düzenleme:
Ben bu işlemi daha önce yapmıştım. Ancak az önce İos yeni sürümünü indirmiş. Allahtan otomatik olarak kurmamış.
[automerge]1550589003[/automerge]

Apple ıd ve şifreyi giriyorum. Gelen sayfada tamam diyorum ve tekrar apple ıd ve şifre alanına geri dönüyor

Apple ID ile ne yapıyorsunuz tam anlamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle iOS 12.1 beta 3 sürümüne geçiş yaptım ama sürekli beta sürümü iostan güncelleyin hatası alıyorum ne yaptıysam olmadı beta profilide denedim herşeyi yaptım fayda yok maalesef önerilerinizi bekliyorum

xs i kurduğumda ios 12.0 olarak açıldı bu mükemmel çünkü jb potansiyeli yüksek. ama 12.1.4 e güncelleme indirmeye başladığını görünce önce tvos falan betaları indirdim cihazı kapa aç yaptım ama fayda etmedi halen indiriliyor olarak gözüküyor wifii yi kapattım hatta cihazı kapattım tamamen. kesin çözüm var mıdır ... yoksa cihazı açtığımda o indirmenin bittiğinde 12.0 ı kaybetmek endişesi yaşıyorum.

Arkadaşlar şuan 13.3.1 sürümündeyim 13.4 istemiyorum bu sürümde kalıp jb beklemek niyetim güncellemeyi profil olarak kapatma yöntemi şuan mevcut mu

Arkadaşlar şuan 13.3.1 sürümündeyim 13.4 istemiyorum bu sürümde kalıp jb beklemek niyetim güncellemeyi profil olarak kapatma yöntemi şuan mevcut mu

Konu linkini inceleyin.

Wifi'ye sürekli bağlamamak veya WiFi kullanmamak en doğru yol bu durumda

Otomatik güncelleme kapatma fayda etmeyebilir
IOS 12-13 sürümünden itibaren

Airpodsu günceleyemiyom sebebini biliyonmu jailbreakli cihazım günceleme kısmında yazılımınız güncel diyo 14.8 aceba ota kapalı ondanmı güncelenmiyo

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

flex 3 artık güncelleme almıyor ios 15'de çalışmıyor. bunu manuel kod değiştirerek yapmanın yolu var mı merak ediyorum

Geri