Neler yeni

IOS 16.0-16.5 IOS 15.0 - 15.8 Jailbreak arm64

Baz_X_0

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba dostlar yukardada belirtiğim gibi arm64 tabanlı cihazlar için jailbreak desteği gelmiş Palera1n farklı olarak online ipa olarak kurarak kolaylıkla jailbreak yapa bilersiz cihaznızı..

IMG_0872.jpeg

Tekrar Merhaba Arkadaşlar İOS 15.0 - 15.8
Sürümlerinde olan tüm arm64 cihazlar içinde jailbreak yayınlanmış
Sitesindem ipa kurarak cihaznıza jailbreal yapa bilersiz.

Son düzenleme:
Bootstrap henüz tamamlanmadı. Yayınlanan sürüm demo. tam sürümün yayınlanmasına bir kaç gün daha var.

x ve sonrası için bir gelişme var mı acaba ona göre delay ota ile 14.8 den son 16.x sürümüne geçeceğim

Tam olmasada bir jailbreak sayiliyor tweak sorunlar var burazcik uyumsuzluk. Trollstore kurulmasi yalnizca tek sorun. Cihazini burdaki trollstore surumlerinen birne guncelle

açıkçası tek sıkıntım şuan bazı uygulamaları veya özellikleri tam olarak kullanamamak yoksa 14.8'den gayet memnunum ve sanırım çoğu tweak 15ten sonra calısmıyor son bir öneri yapacak olsanız cydiayı ve birkaç tweaki bırakıp geçmeye değer mi sizce?

açıkçası tek sıkıntım şuan bazı uygulamaları veya özellikleri tam olarak kullanamamak yoksa 14.8'den gayet memnunum ve sanırım çoğu tweak 15ten sonra calısmıyor son bir öneri yapacak olsanız cydiayı ve birkaç tweaki bırakıp geçmeye değer mi sizce?

Öncelikle cydia yerine sileo kullanılıyor hiç sevmiyorum sileo yu ama mecburi kullanıyorum

Uyumlu tweakları şuan çok fazla değil uyumlu olanlarıda convert ederek kuruyoruz

Dilediğiniz tüm ipaları yükleyebilirsiniz

Tüm tweaklar için yeni bir çalışma çıktı ama henüz bakamadım

Öncelikle cydia yerine sileo kullanılıyor hiç sevmiyorum sileo yu ama mecburi kullanıyorum

Uyumlu tweakları şuan çok fazla değil uyumlu olanlarıda convert ederek kuruyoruz

Dilediğiniz tüm ipaları yükleyebilirsiniz

Tüm tweaklar için yeni bir çalışma çıktı ama henüz bakamadım
an itibariyle 16.6.1 sürümüne kadar yayınlandı baktım da zaten o sürüme geç güncelleme imkanım yokmuş sağlık olsun çokta gerekli değil gittiği yere kadar 14.8 devam

14 Pro 16.0.1 için jailbreak yaptım arkadaşlar. Ancak uyumlu çok fazla tweak yok. Bir de kurulan tweakler şu an için ayarlarda görünmüyor. Sanırım yeni yayınlandığı için. Zamanla güncelleme gelir diye düşünüyorum.

14 Pro 16.0.1 için jailbreak yaptım arkadaşlar. Ancak uyumlu çok fazla tweak yok. Bir de kurulan tweakler şu an için ayarlarda görünmüyor. Sanırım yeni yayınlandığı için. Zamanla güncelleme gelir diye düşünüyorum.
ip 11 için ios 16.7.2 sürümü uyumlumudur acaba hocam ?

Kurulan tweaklar , ayarlar bölümünde görünüyor mu acaba ?

Merhaba herkese

iPhone 7 iOS 15.8 icin
Jailbreak varmi ?

Tetheredmi yoksa untethered eger jailbraek varsa ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri