iOS 25 bile çıksa yapabilirsiniz.Checkrain ile bu cihazlarda ios 14 e instant jb yapabilecek miyiz
iOS 25 bile çıksa yapabilirsiniz.
Slm kardeşBu çok güzel bir haber. 6S'e destek verilmesi beni şaşırttı.Performans olarak iOS 13'ten farklı olmaz inşallah. Ekim 2015'ten beri kullanıyorum cihazı. 2020'yi rahat bir şekilde kapattıracak bize anlaşılan.
Slm kardeş
İPhone 6s 13.5 Te performansda düşme yokmu? Şu an iOS 12.4 kullanmaktayım, performansda düşme olur diye güncelleniyorum. Cevabın için şimdiden tşk
Hocam neden yapılmasın? iOS 15-16'da iPhone 6S'e destek verilirse yapabilir. checkra1n yazılımsal değil, donanımsal bir açığı kullanıyor nasıl olsa.Yapamaz, zorlamayın bence
Hocam neden yapılmasın? iOS 15-16'da iPhone 6S'e destek verilirse yapabilir. checkra1n yazılımsal değil, donanımsal bir açığı kullanıyor nasıl olsa.
Hocam lafın gelişi 25 dedim : ) 25'i tabi görmezios 25 yazmışsın ona istinaden söyledim.
İphone x in göreceği en son sürüm maksimum ios 18 olur, kısaca checkra1n donanım açığı son bulur.
iOS 14'te ömrünü yitireceğini düşünüyorum.6s iOS 20 ye kadar alacak heralde
Sence 7 plus kaç görüriOS 14'te ömrünü yitireceğini düşünüyorum.
Tahmin etmek çok zor çünkü üstüne çok fazla model çıktı. Yine de iOS 15 diyorum.Sence 7 plus kaç görür
Aynen 15-16 hakkı, kalanı da 8 den itibaren pay ederler hahahaha, iPhone 5 ilk çıktığında babamın bana aldığı gün aklıma geliyor ios 6 dan 7 ye yükseltip Jailbreaki orada keşfetmiştim ne günlere gelmişiz insan bazen duygulanıyor, internette bile ios 7-8 jb videoları gördüğüm zaman özellikle...Tahmin etmek çok zor çünkü üstüne çok fazla model çıktı. Yine de iOS 15 diyorum.