Neler yeni

iOS 14.3'e SHSH'siz Yükseltme

• Konu Sahibi Konu Sahibi CanerK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, bugün bulunan bir açıktan dolayı (90 day delay), iOS 14.3'ün altında herhangi bir sürümde (minimum iOS 11) iseniz cihazınızı iOS 14.3'e SHSH2 kayıtsız yükseltebileceksiniz.

Not: iOS 14.3 altı tüm sürümlerde (minimum iOS 11) ve cihazlarda (A14'ler hariç) bu method geçerlidir.
Not-2: Bu method 90 günlüğünedir (26 Nisan son).
Not-3: Bu methodun çalışması için OTA güncellemelerini engellemediğinizden emin olun. (iCleaner ve unc0ver'da açıksa "Block OTA Updates" ayarını kapatın)
Güncellemeler hala açılmadıysa aşağıdaki repodan OTAEnabler tweakini kurarak açabilirsiniz.
Repo:
Not-4: Ocak ayından sonra futurestore yapanlar yani iOS 14 sürümüne geçerken iOS 14.4 ve yüksek SEP kullananlar bu işlemi yapamazlar.
Not-5: İşlemi yapmadan önce tüm yedeklerinizi alın işlemden sonra oluşacak problemlerden sorumlu değiliz.

Nasıl Yapılır:

1. Restore RootFS ile cihazınızı sıfırlayarak temiz bir kurulum yapın.
2. Jailbreak yapın.
3. Sileo/Cydia/Zebra/Installer'ı açın ve MyBloXXX tweakini yükleyin. Repo:
4. Bu dosyayı indirin ve kurun. .
5. Ayarlar'dan güncellemeleri denetleye bakın ve iOS 14.3 güncellemesinin gelip gelmediğini kontrol edin.
6. Restore RootFS yapın.
7. Telefonunuzu güncellemelerden iOS 14.3'e güncelleyin ve istediğiniz gibi jailbreak yapın.

Neden yapmalıyım?

11.x -> Çok eski sürümler, yükseltmeniz şiddetle önerilir.
12.x -> Çok eski sürümler, yükseltmeniz şiddetle önerilir. Sadece iPhone 5S ve 6/6+ kullanıcıları kullanmalı.
13.0 - 13.2.3 -> Çok sorunlu sürümler, yükseltmeniz şiddetle önerilir.
13.3 -> Size kalmış, yükseltmeniz önerilir.
13.3.1 -> Çok sorunlu sürüm, yükseltmeniz şiddetle önerilir.
13.4 - 13.7 -> Size kalmış, yükseltmeniz önerilir.
14.0 - 14.1-> Size kalmış, yükseltmeniz önerilir.
14.2 - 14.2.1 -> Çok sorunlu sürümler, yükseltmeniz şiddetle önerilir.

Genel olarak yükseltmeniz önerilir çünkü iOS 14.3 hem güncel, hem de stabil ve unc0ver/checkra1n/Taurine gibi jailbreaklerin en iyi çalıştığı sürüm.

Umarım işinize yarar, iyi forumlar.

25c8b59d20be8dad4e702846d63f1f3d.png

Denilenleri yaptım ama 14.3 versiyonu gelmedi güncellemede?

1b792ecd61483da496068b247233be93.jpg

Kalan süre bir türlü hesaplanamadı.
Bu aşamada takıldı kaldı, ne yapmak lazım?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1b792ecd61483da496068b247233be93.jpg

Kalan süre bir türlü hesaplanamadı.
Bu aşamada takıldı kaldı, ne yapmak lazım?

Bende de benzer bir durum oldu. Uzun sürdü ama nihayetinde yüklemeyi başardı. Sanırım serverlara aşırı bir yükleme talebi oluşuyor apple da kuyrukta bekletme yapıyor.

Selamlar bende herşeyi yaptım güncelleme indi fakat doğrulama kısmında hata verdi güncelleme yüklenirken bir hata oluştu uyarısı veriyor

Ben 14.3 yapmıştım:)) Bugün farkettirmeden telefon 14.4.2 olmuş yine:) Bu nasıl mümkün oldu acaba?.

jailbreak aracı içinde kapatma var. iphonede güncellemeler içinde de güncelleme kapatma var.

dc482cb140aa80d7f7aab76359d48935.png

Güncelleme sonrasında telefon içeriğimi sıfırlama yapmadım, Cydia repolarım da gitmemişti. Tam güncelleme yap dediğimde bu sorunla karşılaştım.... çözümü nedir ?

Ayriyetten, o kadar duyurmamıza, tavsiye etmemize rağmen yükseltmeyenler için, coolstar iOS 14.3 altı için artık destek vermeyeceğini, hata raporu kabul etmeyeceğini söyledi. Onlarca defa kullanıcılara diğer iOS 14 sürümlerinde bug olduğunu ve yükseltilmesi için duyuru yapıyordu.

Bu konuyu açan, Paylaşan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İş güçten takip edemiyordum 14.3 sürümünü çok beğendim herşeyden önce hızlı ve stabil.

Geri