Neler yeni

iOS 14.3'e SHSH'siz Yükseltme

• Konu Sahibi Konu Sahibi CanerK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet hocam güncelledi tüm tweaklerimi geri kurdum sıkıntısız şuan, tekrar jb yaparken elmada kaldım ama hard reset atıp tekrar deneyince açıldı. 6.1.1 sürümündeyken daha rahat oluyordu sanki 6.1.2 ye güncelleyince böyle oldu bilemedim.
İsterseniz Unc0ver 6.0.1 sürümünü tekrar kurup ReProvision isimli tweak ile imzalayıp kullanabilirsiniz

bekleyin hocam. o güncelleyecek. telefonda yeriniz var değil mi?
Bende güncellemeyi indirme kısmı tamamlanıyor yükle dediğimde güncelleme doğrulanıyorda kalıyor. Uzun süre bekledikten sonra güncellenirken hata oluştu uyarısı veriyor

Bende güncellemeyi indirme kısmı tamamlanıyor yükle dediğimde güncelleme doğrulanıyorda kalıyor. Uzun süre bekledikten sonra güncellenirken hata oluştu uyarısı veriyor
Hafıza doluysa ondan olabilir.Ayarlar iphone saklama alanında 14.4.2 inmişse silin ondan da olabilir

Merhaba, bugün bulunan bir açıktan dolayı (90 day delay), iOS 14.3'ün altında herhangi bir sürümde (minimum iOS 11) iseniz cihazınızı iOS 14.3'e SHSH2 kayıtsız yükseltebileceksiniz.

Not: iOS 14.3 altı tüm sürümlerde (minimum iOS 11) ve cihazlarda (A14'ler hariç) bu method geçerlidir.
Not-2: Bu method 90 günlüğünedir (26 Nisan son).
Not-3: Bu methodun çalışması için OTA güncellemelerini engellemediğinizden emin olun. (iCleaner ve unc0ver'da açıksa "Block OTA Updates" ayarını kapatın)
Güncellemeler hala açılmadıysa aşağıdaki repodan OTAEnabler tweakini kurarak açabilirsiniz.
Repo:
Not-4: Ocak ayından sonra futurestore yapanlar yani iOS 14 sürümüne geçerken iOS 14.4 ve yüksek SEP kullananlar bu işlemi yapamazlar.
Not-5: İşlemi yapmadan önce tüm yedeklerinizi alın işlemden sonra oluşacak problemlerden sorumlu değiliz.

Nasıl Yapılır:

1. Restore RootFS ile cihazınızı sıfırlayarak temiz bir kurulum yapın.
2. Jailbreak yapın.
3. Sileo/Cydia/Zebra/Installer'ı açın ve MyBloXXX tweakini yükleyin. Repo:
4. Bu dosyayı indirin ve kurun. .
5. Ayarlar'dan güncellemeleri denetleye bakın ve iOS 14.3 güncellemesinin gelip gelmediğini kontrol edin.
6. Restore RootFS yapın.
7. Telefonunuzu güncellemelerden iOS 14.3'e güncelleyin ve istediğiniz gibi jailbreak yapın.

Neden yapmalıyım?

11.x -> Çok eski sürümler, yükseltmeniz şiddetle önerilir.
12.x -> Çok eski sürümler, yükseltmeniz şiddetle önerilir. Sadece iPhone 5S ve 6/6+ kullanıcıları kullanmalı.
13.0 - 13.2.3 -> Çok sorunlu sürümler, yükseltmeniz şiddetle önerilir.
13.3 -> Size kalmış, yükseltmeniz önerilir.
13.3.1 -> Çok sorunlu sürüm, yükseltmeniz şiddetle önerilir.
13.4 - 13.7 -> Size kalmış, yükseltmeniz önerilir.
14.0 - 14.1-> Size kalmış, yükseltmeniz önerilir.
14.2 - 14.2.1 -> Çok sorunlu sürümler, yükseltmeniz şiddetle önerilir.

Genel olarak yükseltmeniz önerilir çünkü iOS 14.3 hem güncel, hem de stabil ve unc0ver/checkra1n/Taurine gibi jailbreaklerin en iyi çalıştığı sürüm.

Umarım işinize yarar, iyi forumlar.
hocam xs max uyumlumudur ?

Selamlar. Checkra1n jb yüklü şu an. ilk aşamada anlattığınız RootFS ile temiz bi kurulumu bu uygulamadaki restore system ile yapsam yeterli mi? yani bu restore system temiz bi kurulum yapıyor mu?
Edit: Bu işlemleri yaptıktan sonra unc0ver kuracağım...

Şu işi sırasıyla düzgün bir şekilde anlatabilirmisiniz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar. Checkra1n jb yüklü şu an. ilk aşamada anlattığınız RootFS ile temiz bi kurulumu bu uygulamadaki restore system ile yapsam yeterli mi? yani bu restore system temiz bi kurulum yapıyor mu?
Edit: Bu işlemleri yaptıktan sonra unc0ver kuracağım...
Evet, checkra1n uygulamasından.
Şu işi sırasıyla düzgün bir şekilde anlatabilirmisiniz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sırayla düzgün bir şekilde zaten. Konuyu inceleyiniz.

fotoğraftaki hatanın sebebi ne?

Ekli dosyalar

• DA78DD6A-FA2D-4CC7-B087-C764E0301531.jpeg
    DA78DD6A-FA2D-4CC7-B087-C764E0301531.jpeg
    249.8 KB · Görüntüleme: 19
13.5
[automerge]1618665469[/automerge]
tamam hallettim.

Son düzenleme:
Güncelleme doğrulanıyor problemi yaşıyordum semi restore tweakini yükleyip kendi olduğum sürümde telefonu restore ettim. Sonra tekrardan jb yaparak işlemleri sırasıyla uygulayınca problem çözüldü. Sıkıntısız güncelledim.Aynı hatayı alan arkadaşlar varsa süre bitmeden deneyin

restore rootfs yapınca ' an error occurred while disabling codesigning' geliyor buna aldırış etmeden direk yükleyim mi 14.3 bildirimi geldi çünkü
[automerge]1618953913[/automerge]
yükleyemedim hata var diyor

Son düzenleme:
arkadaşlar elinmde iphone x var 12.1.1 beta sürümde güncelleme yüklenemedi diyor teli sıfırlamadan denedim bu arada

succesion ile sıfırlayıp uyguladım sorunsuz geçiş yaptım 4.3 e teşekkürler

Son düzenleme:
@efsane
Efsane özelden yazılmıyor! Burdan yazdım.

iPhone X ‘mi, iOs 13.3’den 14.3 e yükseltmek istiyorum bende! Şuan 13 de Unc0ver sorunsuz, Sürüm yükseltsem 14 de lisanlı olarak çalışırmı unc0ver? Yoksa yeniden lisansmı almam gerekiyor?

Tüm konuyu ve hataları, çözümleri okudum ama bende güncelleme denetlenemiyor diyor neden acaba:confundio1:

Son düzenleme:
@Blackrain054 telefonu rootfs ile sıfırlayın. yüklü osprofillerden varsa onları silin. sonrasında deneyin. eger sonuc alamazsanız succession beta versiyon ile sıfırlayın sonrasında deneyin.

Son düzenleme:
@JONES.53 yükselttikten sonra uncoverin yeni sürümü ile devam edebilirsiniz.
@Blackrain054 telefonu rootfs ile sıfırlayın. yüklü osprofillerden varsa onları silin. sonrasında deneyin. eger sonuc alamazsanız succession beta versiyon ile sıfırlayın sonrasında deneyin.

Teşekkür ederim, ben dediklerinizi yapmama rağmen olmamıştı ama şunu anladım. Ortada stabil bir durum yok(çok yönlü sebeplerden) bir kaç defa dediğiniz yöntemi yapınca oldu(rootfs). Diğer arkadaşlar ümitsizliğe kapılıp olmuyor sanmasın diye yazma gereği duydum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, iyi forumlar :)

Geri