Neler yeni

iOS 14.3'e SHSH'siz Yükseltme

• Konu Sahibi Konu Sahibi CanerK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk sayfadaki mesajda da denildiği gibi bu yöntem kurumlara/şirketlere tanınmış Apple tarafından. Bu profil de cihazınızı kurum/şirket cihazı olarak gösteriyor yani o uyarı mesajı bunun için başkasının sizin cihazını denetlemesi kontrol etmesi v.s söz konusu değil.

Yükledim herşey tamam ama bu uyarı ne demek oluyor?
a4450a0194807fd5bf2c5921bcd07b07.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu şekilde yükledim. Tüm parolalarım iCloud’da kayıtlıydı. Yeni bir cihaz olarak ayarlayarak hesabımla giriş yapmama rağmen iCloud verilerinizi sıfırlamamız gerek dedi ve tüm parolalarımı temizledi. Bunu geri getirmenin bir yolu yok mu acaba?

Bende böyle bir hata çıkıyor

Ekli dosyalar

• C79B360B-06B6-4D70-A688-CEE7282BE15A.png
    C79B360B-06B6-4D70-A688-CEE7282BE15A.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 33
Önce otomatik güncellemeyi aktif ettim..profili yükledim..14.3 güncellemesi geldi..güncellemeyi yaptım..tekrar jailbreak yaptım..sonuç hızlı ve başarılı oldu..saygılar

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

iOS 14.3 için (iPhone 6S) SHSH kaydı alabilir miyiz?
Kayıt alabilirsek FutureRestore ile yükseltebilir miyiz?

merhaba arkadaşlar,
bende 14.3 başarılı bir şekilde geçtim.
ancak PC ye bağlayınca jailbreak dosyasını görmiyor...
hangi tweak eksik acaba.
yüklü olanlar:Aple file conduit2. AppSync Unified....
saygılar

Ekli dosyalar

• D7BB0F84-E51B-43FE-ABA2-8A9D2A03EB1E.jpeg
    D7BB0F84-E51B-43FE-ABA2-8A9D2A03EB1E.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 21
Selamlar. Checkr1n kullanıyorum. Adımları aynı şekilde yapsam bir sorun olur mu? Restore Footfs checkra1n de nasıl yapıyoruz? Bilgi verirseniz sevinirim :)

Selamlar. Checkr1n kullanıyorum. Adımları aynı şekilde yapsam bir sorun olur mu? Restore Footfs checkra1n de nasıl yapıyoruz? Bilgi verirseniz sevinirim :)

Jailbreak aracının bir önemi yok. Bu yöntemle 14.3 yapıp jailbreak yapabilirsiniz. Sıkıntı yok. Saygılar

Cevap için teşekkürler Peki restorefootfs nasıl yapıyoruz

Ben yapmadım. Sadece ota blocku kaldırdım. 14/3 yükselttim ve tekrar jailbreak yaptım.
b5cd004685d0d94a8b916d37636723f4.png

Bu iki ayarı değiştir. Telefonu kapat aç. Tekrar jailbreak yap. Sonra profili yüklediğinde 14.3 güncellemesini zaten göreceksin. Konuyu açan arkadaş gayet güzel ve net takip edeceğiniz adımları yazmış. 5 dk sürmüyor. Saygılar

Ben yapmadım. Sadece ota blocku kaldırdım. 14/3 yükselttim ve tekrar jailbreak yaptım.
b5cd004685d0d94a8b916d37636723f4.png

Bu iki ayarı değiştir. Telefonu kapat aç. Tekrar jailbreak yap. Sonra profili yüklediğinde 14.3 güncellemesini zaten göreceksin. Konuyu açan arkadaş gayet güzel ve net takip edeceğiniz adımları yazmış. 5 dk sürmüyor. Saygılar

Hocam eyvallah güzel yazmışsın ama attığın resimdeki araç unc0ver aracı. Orada restore footfs var ben ondan belirttim checkr1n kullandığımı.

Hocam eyvallah güzel yazmışsın ama attığın resimdeki araç unc0ver aracı. Orada restore footfs var ben ondan belirttim checkr1n kullandığımı.

Checkrain kullanmadım sadece yolu gösterdim. Ve ayrıca ben restore rotfts yapmadım. Ota bloku kaldırdım. Profili yükledim olay bu.

"1. Restore RootFS ile cihazınızı sıfırlayarak temiz bir kurulum yapın. "
Bunu yapınca cihazımızı sıfırlayacak derken cihazımdaki bütün fotoğraflar sms vs. gidecek manasında mı ? Burada sıfırlamadan kastedilen yoksa sadece cydia içindeki verilen sıfırlanması mıdır ?

Geri