Cevaplarınız için teşekkür ederim maalesef bende 14.2 de kalacağım artık belki 14.3 de bir şeyleri düzeltirler . Artık blobları kaydederim.
Cevaplarınız için teşekkür ederim maalesef bende 14.2 de kalacağım artık belki 14.3 de bir şeyleri düzeltirler . Artık blobları kaydederim.
jb atmaya çalıştığımda olmamıştı sürümü kontrol ettim 14 düdüşmez muhtemelen güncelleştirmeyi indirdi yüklemedi ekranda yüklemek için bildirim vermiş olabilir sende belki aceleyle yüklemiş olarak sanmış olabilirsin :)

öyle bi ihtimal yok hocam telefon kendi kendine sürüm mü düşürcekjb atmaya çalıştığımda olmamıştı sürümü kontrol ettim 14 dü![]()
bi yanlışınız var belli ki :)demek ki düşürebiliyormuş yanlışım olsa bilirdim size detaylı bir şekilde anlattım zatenöyle bi ihtimal yok hocam telefon kendi kendine sürüm mü düşürcekbi yanlışınız var belli ki :)
ister inanın ister inanmayın inanıp inanmamanız ios sürümünün düştüğü gerçeğini değiştirmez :)öyle bi ihtimal yok hocam telefon kendi kendine sürüm mü düşürcekbi yanlışınız var belli ki :)
DDçok oldu :d
sürümü düşürme şansınız yok imzalar kapatıldı çoktan. Maalesef dediğiniz sorun 8 ve üzeri telefonlarda mevcut. Jb yapcaksanız touch ıd face ıd yokİphone X ios 14.2 (18B92) kullanıyorum. Takip ediyorum yanlışım varsa kusura bakmayın. Sanırım jailbreak yapanlar kısmen sorun yaşadıklarını söylüyorlar kilit şifresi gibi. İos sürümünü download yapıp düşürsem jailbreakle uyumlu olurmu o zaman, ya da nasıl yapmalıyım. Teşekkür ederim şimdiden...
Çok teşekkür ederim ilginize alakanıza peki bu durum düzelecek midir. Sizce ?sürümü düşürme şansınız yok imzalar kapatıldı çoktan. Maalesef dediğiniz sorun 8 ve üzeri telefonlarda mevcut. Jb yapcaksanız touch ıd face ıd yok
düzeltir checkra1n ekibi diye düşünüyorum inş :)Çok teşekkür ederim ilginize alakanıza peki bu durum düzelecek midir. Sizce ?