Ios 14.2'den 13.5 e Geçmek

Cevaplarınız için teşekkür ederim maalesef bende 14.2 de kalacağım artık belki 14.3 de bir şeyleri düzeltirler . Artık blobları kaydederim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim maalesef bende 14.2 de kalacağım artık belki 14.3 de bir şeyleri düzeltirler . Artık blobları kaydederim.

14.3 geçme şuna jb olmuyor ben beta yükledim tekrar imzalar açık diye 14.2 döndüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

düşmez muhtemelen güncelleştirmeyi indirdi yüklemedi ekranda yüklemek için bildirim vermiş olabilir sende belki aceleyle yüklemiş olarak sanmış olabilirsin :)
jb atmaya çalıştığımda olmamıştı sürümü kontrol ettim 14 dü ;)

öyle bi ihtimal yok hocam telefon kendi kendine sürüm mü düşürcek :D bi yanlışınız var belli ki :)
demek ki düşürebiliyormuş yanlışım olsa bilirdim size detaylı bir şekilde anlattım zaten :DD
[automerge]1607980434[/automerge]
öyle bi ihtimal yok hocam telefon kendi kendine sürüm mü düşürcek :D bi yanlışınız var belli ki :)
ister inanın ister inanmayın inanıp inanmamanız ios sürümünün düştüğü gerçeğini değiştirmez :) :D DD

Son düzenleme:
İphone X ios 14.2 (18B92) kullanıyorum. Takip ediyorum yanlışım varsa kusura bakmayın. Sanırım jailbreak yapanlar kısmen sorun yaşadıklarını söylüyorlar kilit şifresi gibi. İos sürümünü download yapıp düşürsem jailbreakle uyumlu olurmu o zaman, ya da nasıl yapmalıyım. Teşekkür ederim şimdiden...

İphone X ios 14.2 (18B92) kullanıyorum. Takip ediyorum yanlışım varsa kusura bakmayın. Sanırım jailbreak yapanlar kısmen sorun yaşadıklarını söylüyorlar kilit şifresi gibi. İos sürümünü download yapıp düşürsem jailbreakle uyumlu olurmu o zaman, ya da nasıl yapmalıyım. Teşekkür ederim şimdiden...
sürümü düşürme şansınız yok imzalar kapatıldı çoktan. Maalesef dediğiniz sorun 8 ve üzeri telefonlarda mevcut. Jb yapcaksanız touch ıd face ıd yok

sürümü düşürme şansınız yok imzalar kapatıldı çoktan. Maalesef dediğiniz sorun 8 ve üzeri telefonlarda mevcut. Jb yapcaksanız touch ıd face ıd yok
Çok teşekkür ederim ilginize alakanıza peki bu durum düzelecek midir. Sizce ?

Geri