Neler yeni

iOS 14.1 iPhone 7 checkra1n jailbreak yapılabiliyor?

surfingtaco

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar options kısmından Allow all untested iOS versionsu işaretlediğimde jailbreak yapmama izin veriyor. Yaparsam bozulur mu? çalışıyor mu? iOS 13.5te iken de bu şekilde yapıyordum sorun olmuyordu.
Ekran Resmi 2020-11-02 03.09.43.png

Cihaz
7
Sürüm
14.1
Checkra1n donanımsal bir sorundan dolayı belirli modellerde sağlam şekilde JB yapabiliyor. Donanım açığından yararlandığı içinde o açığın kapatılması imkansız gibi bir şey. Twitter'da checkra1n iOs14 için bazı cihazlarda JB yapıldığını duyurdu fakat maalesef şuan için A10 cihazları desteklemiyor.
Eldeki bulgurdan olmayın. O cihazlara JB kolay gelir. Biraz sabır...

Merhabalar , benim cihazım iphone 7 ios sürüm 14.1 benim cihazımda jailbreakli
Checkra1n resmi olarak yayınlamasada yarı patch geldi checkra1ne
ben ubuntu üzerinden jb yaptım cihazıma

iPhone 7 14.1 üzerinde jailbreak bozuk, yapamazsınız, patch ile yapsanız bile cihazın birçok özelliğini bozarsınız, bir kaç haftaya çıkacak zaten uğraşmayın elinizde kalmasın.

Patch ile yapılan iphone 8 14.1 de JB aktif iken
Titreşim çalışmıyor
Ses Çalışmıyor.
Ses açma - kısma tuşları çalışmıyor.
Hoparlör ve Mikrofon çalışmıyor.
parmak izi çalışmıyor.

Titreşim çalışmıyor
Ses Çalışmıyor.
parmak izi çalışmıyor.

çalışan şeyleri yazsaydın yorum daha kısa olurdu sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

a11 işlemci yani iPhone x içinde video gördüm.

madem bu kadar kolay niye çıkmadı hala a10 ve a11 işlemciler için.
checkrain eski jb lerden bir farkı kalmıyor gibi.

hocam yukarıdaki arkadaşın saydığı sorunlardan ötürü çıkmıyor. o sorunların giderilmesi üzerine çalışılıyor zaten.

Jb çıkartan geliştiriciler herhangi bir şirkete resmi olarak bağlı olmayan geliştiricilerdir. Dolayısıyla adam akıllı para kazanamayabilirler. Hal böyle olunca mecbur gecikiyor. O insanların zaten kendi hayatlarında ayrı bir işleri oluyor (en azından şuana kadar gördüklerim öyle). Kaldı ki bu böyle olmasa zaten her sürüme farklı bir JB çıkmaz. Tek elden yürürdü bu zamana kadar.
Checkra1n'i diğer Jb lerden ayıran şey ise donanımsal açıktan yararlanması. Bundan dolayı Jb yapılan cihazlarda diğer uygulamalara istinaden sistem tarafında daha kararlı bir deneyim sunması. Fakat bu demek olmuyor ki JB yapılınca hiçbir sorun olmayacak. Bak yukarıda arkadaşlar yazmış şu çalışmıyor bu çalışmıyor diye. Normaldir. Çalışmayabilir. Çalıştığından emin oldukları zaman zaten piyasaya sürmekten geri kalmayacaklardır.
Ne bu acele arkadaşlar? Az sabır ya.

İphone 7 ios sürüm: 14.1
Telefonumdaki tek sorun = Telefona şifre koyunca jailbreakin gitmesi
Bunun haricinde seste titreşimde her şey çalışıyor
İyi günler

Arkadaşlar options kısmından Allow all untested iOS versionsu işaretlediğimde jailbreak yapmama izin veriyor. Yaparsam bozulur mu? çalışıyor mu? iOS 13.5te iken de bu şekilde yapıyordum sorun olmuyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 18173
Ekli dosyayı görüntüle 18173
İPhone XR 14.0.1 sürümlü cihaza jailbreak atılıyor mu bilgisi olan var mı?

Checkra1n donanımsal bir sorundan dolayı belirli modellerde sağlam şekilde JB yapabiliyor. Donanım açığından yararlandığı içinde o açığın kapatılması imkansız gibi bir şey. Twitter'da checkra1n iOs14 için bazı cihazlarda JB yapıldığını duyurdu fakat maalesef şuan için A10 cihazları desteklemiyor.
Reiz haklısın ama şu yamalı version çıkmış yaptım ben 14.0.1 7 plus da sıkıntı çıkmadı şuan

Titreşim çalışmıyor
Ses Çalışmıyor.
parmak izi çalışmıyor.
İphone 7 sadece parmak izi parola çalışmıyor

Hocam eğer cihazınızda LocallAPStore tweak'i yüklüyse sizden özelden bir şey isteyebilir miyim

Geri