Neler yeni

Ios 13 Jail mi? Yoksa Beklemek mi?

KRYPTQN

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba ben Iphone 11 ios 15.2 kullanıyorum ancak jailbreak yapamadığım için sıfırlamayı düşünüyorum, sanırsam sıfırlamadan sonra ios 13 sürümüne dönecek. Ios 13 için jailbreak mantıklı mı? unc0ver'ın 14.8 sürümü ile yüklesem repolarda, tweaklerde sorun yaşar mıyım sürüm yükseltmesi gerekiyor, sürümünüz desteklemiyor tarzında? yoksa 15.2 kapsayan jailbreak mi beklemeliyim

Sıfırlama işlemi ile nasıl iOS 15 den 13 e döneceği sonucuna vardınız ? Hayır böyle bir şey mümkün değil o yüzden merak ettim.
İos 15.1 için sistem açıkları ve jailbreak söylentileri Twitter ta var ancak bu şimdilik söylentilerden ibaret. Ayrıca varsa açıklar yine söylentilere göre 15.2 ile kapandı.

yani kısacası benim gibi yapacaksınız yapmak isterseniz eğer 15.2 yüklü iphone 11 i satıp iOS sürümü düşük iphone almalısınız

Ios default version 13 olarak almıştım iTunes'ten de bu sürüme döneceğini ya da sıfırlarsam 15.2'den devam etmeyeceğini düşünüyorum. Eğer ki oldu da ios 13'e geri dönebildim diyelim yukarıda belirttiğim gibi jailbreak atmak mantıklı mı yoksa jailbreak mi beklemeliyim? Repolarda tweaklerde sürümünüz düşük sorunlarıyla karşılaşır mıyım?

Fabrika çıkışlı evet ancak Apple tarafından 15.2 hariç tüm eski sürümlerin imza/sertifika kapalı yani sürüm düşürme imkansız. Denerseniz hata verecek olmayacak en son mecbur tekler 15.2 yüklemek zorunda kalacaksınız.

ios 15 jailbreak yok.

en iyisi satıp iOS sürümü düşük iphone almak.

bemde bu şekilde yaptım iPhone X 15.1 i satıp 14.7.1 yüklü aldım :)

ABB4107C-5BD7-408C-ABF1-0A529A6AEBCA.png

Geri