ios 13.5 şarj problemi

asker22

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
s. a. arkadaşlar iphone 7 cihazımı 13.5 e güncelledikten sonra aşırı derecede şarj gidiyor. şarj ederkende geç şarj ediyor. bu konuyla karşılaşan varsa bilgi aktarabilirmi ?

Cihaz
iphone 7
Sürüm
13.5
Aslında bende de değişen batarya sağlığı oldu önceki sürümde %88 iken şuan %90 oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında bende de değişen batarya sağlığı oldu önceki sürümde %88 iken şuan %90 oldu

bende de oldu ama daha sonra hızla pil sağlığıda düştü. saçma değilmi pil sağlığı 88 ken nasıl 90 oluyor. bilerek sistemle oynuyorlar bence

bende de oldu ama daha sonra hızla pil sağlığıda düştü. saçma değilmi pil sağlığı 88 ken nasıl 90 oluyor. bilerek sistemle oynuyorlar bence

Anlam veremedim açıkçası evet çok saçma jb için geçtim yenilik iyidir dedim ama inşallah hata yapmamışızdır

Hata yaptiniz cunku ios 13.5 sarji cok hizli tuketioyr cihaz xs max jailbreaksız kullandim.

o normal yazılımsal ölçüyor
[automerge]1591444776[/automerge]
13.5 de çok sorun var gördüğüm kadarıyla X cihazlarda bendede olmak üzere alttaki home bar kayboluyor ekran yeşilimsi iz bırakıyor 10 saniye sonra geçiyor bide sarj çok fena gidiyor

Ekli dosyalar

• 21509d7e-bd4c-4ee2-b62d-749c9be594a3.png
    21509d7e-bd4c-4ee2-b62d-749c9be594a3.png
    462.5 KB · Görüntüleme: 19
Shsh kaydim var ama bir turlu donemedim xs max 13.3.1e ama noappnonce yok nedense appnonce olarak var . Ama 13.4un tam shsh kaydi olmasina ragmen hicbir sekilde donemedim. Heralde duzgun bir downgrade yontemi hala yok.

Geri