Neler yeni

iOS 13.3 Sürümü Yayınlandı

Biraz detaylı anlatın...

IOS 13.3 yüklemek için cihaZı iTunes a bağlayın güncelleme zaten oto çıkar ve sizde güncelleme yaparsınız... güncelleme çıkmıyorsa demekki desteklemiyor konudaki sürümü

0c16b9c881d2d1af4fa299ac636a5133.jpg

Yeni yama güncellemesi geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba 13.3 e güncelleme yaptım ama ayarlar bölümünde apple kimliği ayarları güncel değil uyarısı var. Şifremi giriyorum ama apple kimliği ayarları güncelleniyor diyor öyle kalıyor. Benzer sorunu yaşayan var mı?

Merhaba arkadaşlar benim cihaz 6S şuanki sürümü 11.4.1 ve jailbreakli şimdi güncellersem hangi sürüme yükselir ve yeni JB yi kullanabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar benim cihaz 6S şuanki sürümü 11.4.1 ve jailbreakli şimdi güncellersem hangi sürüme yükselir ve yeni JB yi kullanabilirmiyim

13.3.1 sürümüne güncellersiniz.
Hazırda kullanacağınız jb checkra1n olur.
Yeni jb Uncover kullanamazsınız.

Peki sizce bu sürümde mi kalmalıyım yoksa 13.3.1 e geçip dediğiniz JB aracını mı kullanayım tavsiyeniz nedir

6s de 13.3.1 sürümünün çalışma hızını bilmiyorum (cihazda kasmalar ve menü geçişlerinin uzun sürmesi ve pil durumu) pc den checkra1n jb yapma imkanınız var ise denemek için geçebilirsiniz.
Benim önerim ise gidebildiğiniz yere kadar sürümünüz de kalın.

Teşe
6s de 13.3.1 sürümünün çalışma hızını bilmiyorum (cihazda kasmalar ve menü geçişlerinin uzun sürmesi ve pil durumu) pc den checkra1n jb yapma imkanınız var ise denemek için geçebilirsiniz.
Benim önerim ise gidebildiğiniz yere kadar sürümünüz de kalın.
Teşekkür ederim en iyisi ben cihazımı successions ile sıfırlayıp gene aynı süremde jb ile kullanmaya devam edeyim bence de en iyisi sizin dediğiniz gibi gidebildiği yere kadar gitsin

Geri