H honest Aktif Üye JailbreakTR 31 May 2020 #226 reklam engellemek için blockyoux tweak kurdum çok başarılı repo adresi cydia.ceadd.ca/
K krizalidfx Kayıtlı Üye JailbreakTR 5 Haz 2020 #227 Bu arada Barrel Tweak güncellenmiş. 5 sene önce satın almıştım mailimi girince aktif etti. :) bilmeyenler için; Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu arada Barrel Tweak güncellenmiş. 5 sene önce satın almıştım mailimi girince aktif etti. :) bilmeyenler için; Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
K krizalidfx Kayıtlı Üye JailbreakTR 15 Haz 2020 #228 Çalışan T9dailer isteyen arkadaşlar aşağıdaki repodan indirebilir. 13.5 Test ettim Sorunsuz. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Çalışan T9dailer isteyen arkadaşlar aşağıdaki repodan indirebilir. 13.5 Test ettim Sorunsuz. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
K Kadirkuru55 Kayıtlı Üye JailbreakTR 23 Tem 2020 #229 Arkadaşlar 13.5 için Happn, Tinder ve Badoo için tweak var mıdır? Son düzenleme: 24 Tem 2020
A adgu Kayıtlı Üye JailbreakTR 24 Tem 2020 #230 Arkadaşlar merhaba, Gestures13 tweak kurdum, klavye altında boşluk oluştu. düzeltme imkanı var mıdır? kaldırayım mı?
Arkadaşlar merhaba, Gestures13 tweak kurdum, klavye altında boşluk oluştu. düzeltme imkanı var mıdır? kaldırayım mı?
K Karnesa Aktif Üye JailbreakTR 24 Tem 2020 #231 adgu: Arkadaşlar merhaba, Gestures13 tweak kurdum, klavye altında boşluk oluştu. düzeltme imkanı var mıdır? kaldırayım mı? Genişletmek için tıkla ... gesturesi11 kullan o daha iyi bir sürü de ayar var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adgu: Arkadaşlar merhaba, Gestures13 tweak kurdum, klavye altında boşluk oluştu. düzeltme imkanı var mıdır? kaldırayım mı? Genişletmek için tıkla ... gesturesi11 kullan o daha iyi bir sürü de ayar var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A adgu Kayıtlı Üye JailbreakTR 25 Tem 2020 #232 Karnesa: gesturesi11 kullan o daha iyi bir sürü de ayar var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynı klavye problemini onda da görüyorum. ara tuşunun altında boşluk var.
Karnesa: gesturesi11 kullan o daha iyi bir sürü de ayar var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynı klavye problemini onda da görüyorum. ara tuşunun altında boşluk var.
K Karnesa Aktif Üye JailbreakTR 25 Tem 2020 #233 adgu: Aynı klavye problemini onda da görüyorum. ara tuşunun altında boşluk var. Genişletmek için tıkla ... bende yok ayarlara vardır onun çözümü ayarlarına bak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adgu: Aynı klavye problemini onda da görüyorum. ara tuşunun altında boşluk var. Genişletmek için tıkla ... bende yok ayarlara vardır onun çözümü ayarlarına bak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
K Karnesa Aktif Üye JailbreakTR 25 Tem 2020 #234 adgu: Aynı klavye problemini onda da görüyorum. ara tuşunun altında boşluk var. Genişletmek için tıkla ... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adgu: Aynı klavye problemini onda da görüyorum. ara tuşunun altında boşluk var. Genişletmek için tıkla ... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A adgu Kayıtlı Üye JailbreakTR 25 Tem 2020 #235 Karnesa: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hay Allah razı olsun, Higher Keyboard muş mesele meğer... onu kapatınca düzeldi.
Karnesa: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hay Allah razı olsun, Higher Keyboard muş mesele meğer... onu kapatınca düzeldi.