Ios 12 sürümü isteyen uygulamalar hakkında

uchia-Sasuke

Aktif Üye
JailbreakTR
AppStore den bazı uygulamaları indirmek için ios 12’nin kurulu olması gerekiyor.(shortcuts gibi)Bu problemi çözmek için eğer ailenizde arkadaşınızda ios 12 kurulu bi telefon varsa ilk olarak arkadaşınızın ve kendi telefonunuzdaki AppStore den iki hesabında çıkışını yapın .Sonra kendi hesabınızla arkadaşınızın telefonundaki AppStore uygulamasına giriş yapın.İhtiyacınız olan tüm uygulamaları arkadaşınızın (ios 12 ) telefonuna kurun sonra burdaki hesaptan çıkış yaparak tekrar kendi telefonunuzdaki AppStore e giriş yapın.İstediğiniz uygulama sürümünüzle uyumlu olmadığından sizin AppStore de çıkmayabilir.Safari de aratın ve safaride o uygulamayı bulduktan sonra sizi AppStore e yönlendiren butona tıklayın.Uygulama hala sizin sürümle uyumlu değil diye uyarı verecektir fakat burda AppAdmin ya da AppStore++ tweaki devreye giriyor.İstediğiniz uygulamaların soN sürümden bi önceki sürümünü indir butonuna uzun basarak downgrade seçeneğini göreceksiniz.Burada sürümleri tek tek deneyip uygun olanını seçebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 3C3FC054-90A7-40A9-91B8-1CA82BF4DED7.png
    3C3FC054-90A7-40A9-91B8-1CA82BF4DED7.png
    792 KB · Görüntüleme: 34
Moderatör tarafından düzenlendi:
"Son sürümden bir önceki sürümünü indir" butonunu paylaşabilir misin? Bildiğim kadarıyla orası pasif ve basılmıyor.

Dostum ios 11 de çalışan son sürümü indirip kurup extender ile çıkartıp internete ipayı uplod edersen jailbreaksız bizlere çok faydası dokunur. Çalışıyorsa son sürümün ipası çok işimize yarar. Ext3nder intaller kurduktan sonra uygulama üstüne tıklayıp rebuild to .ipa çıkartıktan sonra filzadaki extender klasöründeki uygulamayı internete upload edersen seviniriz.

Ekli dosyalar

• DECF7099-7999-497A-8B2B-724C3A3D586E.jpeg
    DECF7099-7999-497A-8B2B-724C3A3D586E.jpeg
    193.7 KB · Görüntüleme: 16
Dostum ios 11 de çalışan son sürümü indirip kurup extender ile çıkartıp internete ipayı uplod edersen jailbreaksız bizlere çok faydası dokunur. Çalışıyorsa son sürümün ipası çok işimize yarar.
Ext3nder bende çalışmadığı için bunu yapamıyorum.Ama ext3nder i çalışan bi arkadaş varsa güzel olur

2.1.1 sürümünü çıkarmaya çalışacağız. Konuya paylaşırım.
Siz bunun ipa sını çıkarmış olsanız bile sizin Appleİd ile tanımlandığından başkasında çalışmayacaktır.Daha önce appcake ten workflow uygulamasını indirip ipa yı ReProvision ile kurmama rağmen uygulamaya giriş yapamamıştım

2.1.2 çalışıyormu peki
1.7.8 miş özür dilerim
[automerge]1547405925[/automerge]
Ayrıca çıkartabilirseniz yanında panda helper vip çıkartabilirseniz çok iyi olur. Jailbreaklı cihazlar için vip sürüm :
Ayrıca bu linkten profil yüklenemiyor
[automerge]1547406721[/automerge]
Workflow 1.7.8 bendeki çalışan sürümü.Bu da ipa sı exportladım.Umarım çalışır..

Son düzenleme:
Dostum ios 11 de çalışan son sürümü indirip kurup extender ile çıkartıp internete ipayı uplod edersen jailbreaksız bizlere çok faydası dokunur. Çalışıyorsa son sürümün ipası çok işimize yarar. Ext3nder intaller kurduktan sonra uygulama üstüne tıklayıp rebuild to .ipa çıkartıktan sonra filzadaki extender klasöründeki uygulamayı internete upload edersen seviniriz.
o olayı benim de öğrenmem gerek ilerde çok lazım olacak. her uygulama eski sürüm ios desteğini kesiyor artık

Ben indirdimde uygulama neden İngilizce kestirmeler yazmıyor workflow yazıyor
0F883CAD-27AE-4B20-8ED3-7EF83D2053B2.jpeg

AppStore den bazı uygulamaları indirmek için ios 12’nin kurulu olması gerekiyor.(shortcuts gibi)Bu problemi çözmek için eğer ailenizde arkadaşınızda ios 12 kurulu bi telefon varsa ilk olarak arkadaşınızın ve kendi telefonunuzdaki AppStore den iki hesabında çıkışını yapın .Sonra kendi hesabınızla arkadaşınızın telefonundaki AppStore uygulamasına giriş yapın.İhtiyacınız olan tüm uygulamaları arkadaşınızın (ios 12 ) telefonuna kurun sonra burdaki hesaptan çıkış yaparak tekrar kendi telefonunuzdaki AppStore e giriş yapın.İstediğiniz uygulama sürümünüzle uyumlu olmadığından sizin AppStore de çıkmayabilir.Safari de aratın ve safaride o uygulamayı bulduktan sonra sizi AppStore e yönlendiren butona tıklayın.Uygulama hala sizin sürümle uyumlu değil diye uyarı verecektir fakat burda AppAdmin ya da AppStore++ tweaki devreye giriyor.İstediğiniz uygulamaların soN sürümden bi önceki sürümünü indir butonuna uzun basarak downgrade seçeneğini göreceksiniz.Burada sürümleri tek tek deneyip uygun olanını seçebilirsiniz.

Benim anlamadigim konu nie aple kimligi ile baska bi ios 12 yuklu telefondan girip indirme yapiyoruzki. Butun bunlari yaptiktan sonra neden appadminden tekrar surum seciyoruzki. Yine telefona uyumlu olan versiyonu indirecektir zaten pek anlamadim acikcasi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri