Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuru(iOS 12)RootlessJB Nasıl Jailbreak Yapılır? Nasıl Tweak Yüklenir?
"There was an error loading the preference bundle for snowboard". yazısı çıkıyor Snowboard'ı .deb olarak yükledikten sonra ikinci kere snowboardı yükledim ama olmadı.
"There was an error loading the preference bundle for snowboard". yazısı çıkıyor Snowboard'ı .deb olarak yükledikten sonra ikinci kere snowboardı yükledim ama olmadı.
Hocam ya izinleri ayarlamadın ya da yükledikten sonra restart atmadın. Aşağıya video ekliyorum deb dosyasını attıktan sonra içine girip izinleri ayarlıyor.(1.30 dan sonra telefona geçiyor izimleri ayarlaması 2.45 ten sonra.) Daha sonra restart at. Doğru yaparsan öyle bir hata almazsın.
Rootlessjb son ipa dosyasını buradan indirebilirsiniz filza ile tweak yükleniyor ama respring yapmıyor respring için ekran ve parlaklık kalın metin tickini açıp kapatabilirsiniz