Duyuru (iOS 12)RootlessJB Nasıl Jailbreak Yapılır? Nasıl Tweak Yüklenir?

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Fingertouch çalışıyor ayarları bozuk ama default olarak çalışıyor bilginize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

75b6414731cda99807d874218a172030.jpg

Homegesture kullanan arkadaşları herhangi bir donma ısınma sorunu yaşıyor musunuz ? Neptune yükledim ben ama inanılmaz ısınıyor telefon.

Neptuneda sıkıntı yok bende diğerinden daha iyi tam iphone X oluyor cihaz herşeyiyle

Homegesture kullanan arkadaşları herhangi bir donma ısınma sorunu yaşıyor musunuz ? Neptune yükledim ben ama inanılmaz ısınıyor telefon.

Homegesture biraz sıkıntılı gibi geldiğinden neptune kullanmaya başladım ve herhangi bir ısınma donma gibi sorun yaşamadım.

home gesture en son sürüm bu dimi beyler? sadece iphone x gibi alttan multi task yapıp uygulamalar arası geçiş yapıyoruz? status bar ve dock değişmedi çünkü

Edit. Cihaz deli gibi ısınıyor sildim hemen iphone 8

Son düzenleme:
home gesture en son sürüm bu dimi beyler? sadece iphone x gibi alttan multi task yapıp uygulamalar arası geçiş yapıyoruz? status bar ve dock değişmedi çünkü

Edit. Cihaz deli gibi ısınıyor sildim hemen iphone 8
Neptune son sürüm yükle o zaman sorun olmaz güncellendi herhangi bir sıkıntı yok kendisi de belirtmiş düzelttiğini

Floaty Dock tweakini yüklemiştim her şey çalışıyordu sonra Neptune tweakini kurdum floatyi docku uninstall ettim ve hiç bir tweak çalışmıyor şuan

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri