Duyuru (iOS 12)RootlessJB Nasıl Jailbreak Yapılır? Nasıl Tweak Yüklenir?

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
xsmax olmuyor mu yani denesek bile tam hangi cihazları destekliyor okudum ama kaçırdıysam göremedim ?

Teşekkürler konu için. deb linkini indirmek isterseniz bu programı deneyebilirsiniz. Repo ekledikten sonra rahatça indirebiliyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2019-02-08 17.17.06.png
    Ekran Resmi 2019-02-08 17.17.06.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 60
Patchlediğiniz çalışan tweakleri paylaşırmısınız lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Patchlediğiniz çalışan tweakleri paylaşırmısınız lütfen

Onlinenotifer için yapmak istedim ama onlinenotifer tek başına çalışmıyor. Onunla beraber başka tweaklerde kurulması gerekiyor. Patch işi pek işe yaramıyor.

Bu adreste patch yapılmış tweak var.

Son düzenleme:
@aksneo sadece rootlessJB yükleme için bu yazdıkların. Peki ya sonrası? Bence buna hiç gerek yok. Zaten haftada 1 kere yüklüyorsun cydia impactor ile. Boşuna bu sitelere girmeye değmez. Ayrıca RootlessJB nin orjinal ipa sı bu fotoğraftakiler gibi değil. Arka plan vb. Üzerinde oynanmış ipa. Riske atmaya değer mi sence?

Kardeş ben bunu denemedim.bir kaç sitede daha görmüştüm burada paylaşmak istedim.
İphonehack sitesi de öyle boş bir site değil yalnız..

boş site demedim. Ama jailbreak aktifleme dışında rootlessJB ile başka bir şey yapmıyorsun şu anda. iSuperSU yu bile %99 kullanmıyor hatta ne olduğunu bile bilmiyor. Ayrıca daha ios 12 nin düğümleri çözülmedi. Üzerinde oynanmış bir ipa yı yüklemek, hele ki jailbreak aktifleme için olan bir ipa yı yüklemeyi kesinlikle tavsiye etmem. Madem o kadar masumlar neden ipa yı değiştirdiler? ilk aklıma gelen soru bu

@aksneo
Paylaşım için Teşekkürler ama Tehlikeli Paylaşım ve içerik olduğu için sildim..

Neden:

-Crackli dosyalar
-modifiye olmuş .deb dosyaları
Zaten nerden geldiğide belli..
3436f7599416407fa6e611a049d38b95.png

JailbreakTR

Son düzenleme:
@aksneo
Paylaşım için Teşekkürler ama Tehlikeli Paylaşım ve içerik olduğu için sildim..

Neden:

-Crackli dosyalar
-modifiye olmuş .deb dosyaları
Zaten nerden geldiğide belli..
3436f7599416407fa6e611a049d38b95.png

JailbreakTR

İyi yapmışsın kardeşim.
İnşallah kısa sürede düzgün çalışan cydia çıkarda bu beklemekten kurtuluruz.

unc0ver b22 yayınlandı.root dosyalara tam erişim sağlıyor.rootless ile aynı anda kullanılabiliyor.yani etc/ dizinindeki hosts dosyasını değiştirebilirsiniz artık

Onlinenotifer için yapmak istedim ama onlinenotifer tek başına çalışmıyor. Onunla beraber başka tweaklerde kurulması gerekiyor. Patch işi pek işe yaramıyor.

Bu adreste patch yapılmış tweak var.

Arkadaşlar burada patch yapılmış tweakler var. Uyumluluk listesi de var ayrıca patchlenmesi için istek de yapabiliyorsunuz. Yükleme işlemi de ilk mesajda 8.adımdan sonrakiler. Ya da bu videoda 50.sn den sonrası

Konu tamamen güncellendi. Windows, MacOS ve Linux sistemleri için tweak yükleme ve PC olmadan tweak yükleme adımları tamamen güncellendi.

Uyumlu tweakları yüklediğim halde ayarlar kısmı görünmüyorsebebi ne olabilir.

Ekli dosyalar

• E368720B-8CEB-416A-9A65-445CCBECB9A7.png
    E368720B-8CEB-416A-9A65-445CCBECB9A7.png
    173 KB · Görüntüleme: 49
evet arkadaşlar yüklediğim tweaklar .cihaz 12.1.2 7 plus batteryperfectx-darkmessage-unlocksound-Zeppelin çalıştıramadıklarım.diğerleri çalışıyor.

Ekli dosyalar

• 01BCAAC5-B3AE-44B6-B8DB-6CCB4A9140DF.png
    01BCAAC5-B3AE-44B6-B8DB-6CCB4A9140DF.png
    440.8 KB · Görüntüleme: 43
Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri