sorsorustur Aktif Üye JailbreakTR 21 Şub 2019 #3 Hocam ne zaman çıkacak bu jailbreak bekle bekle helak olduk ya :)
vahcet12 Aktif Üye JailbreakTR 21 Şub 2019 #4 sorsorustur: Hocam ne zaman çıkacak bu jailbreak bekle bekle helak olduk ya :) Genişletmek için tıkla ... Sizin kadar onlarında beklediği kesin hocam. 11.3.x JB beklerden bizde öyle olmuştuk. Neyse ki hala sürüm kaybetmedik :) Sabır versin :)
sorsorustur: Hocam ne zaman çıkacak bu jailbreak bekle bekle helak olduk ya :) Genişletmek için tıkla ... Sizin kadar onlarında beklediği kesin hocam. 11.3.x JB beklerden bizde öyle olmuştuk. Neyse ki hala sürüm kaybetmedik :) Sabır versin :)
B besirdemirel Banned Yasaklı 21 Şub 2019 #5 Arkadaşlar telefonumun sürümü 12.1.2 ve yeni güncelleme geldi bu sürümde kalmalımıyım jailbreak çıkacakmı yakın zamanda ?
Arkadaşlar telefonumun sürümü 12.1.2 ve yeni güncelleme geldi bu sürümde kalmalımıyım jailbreak çıkacakmı yakın zamanda ?
B bySuSE Aktif Üye JailbreakTR 21 Şub 2019 #6 besirdemirel: Arkadaşlar telefonumun sürümü 12.1.2 ve yeni güncelleme geldi bu sürümde kalmalımıyım jailbreak çıkacakmı yakın zamanda ? Genişletmek için tıkla ... Jb istiyorsanız kalmalısınız. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
besirdemirel: Arkadaşlar telefonumun sürümü 12.1.2 ve yeni güncelleme geldi bu sürümde kalmalımıyım jailbreak çıkacakmı yakın zamanda ? Genişletmek için tıkla ... Jb istiyorsanız kalmalısınız. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Blackcodetech Yetkili Moderatör 21 Şub 2019 #7 Coolstar ve Electra dan bahsetmemiş mi ben mi göremedim
sametsurmeli Yetkili Süper Moderatör 21 Şub 2019 #8 Blackcodetech: Coolstar ve Electra dan bahsetmemiş mi ben mi göremedim Genişletmek için tıkla ... Bende bi Coolstar bekliyordum şahsen ama iOS 11 kapılarını Coolstar açtı bu haksızlık olmuş
Blackcodetech: Coolstar ve Electra dan bahsetmemiş mi ben mi göremedim Genişletmek için tıkla ... Bende bi Coolstar bekliyordum şahsen ama iOS 11 kapılarını Coolstar açtı bu haksızlık olmuş