Neler yeni

Ios 12 güncelleme

uydufly

Jailbreaking
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar.su an öyle büyük bir ikilemdeyimki.bu ıos 12 ye güncelleyelim mi bu cihazları.ıos 12 jailbreak çıkacak mı çıkmayacak mı.bazı Videolar var yayınlandığı ile ilgili.rootlesjailbreak diye.bunun anlamı nedir.ne yapalım güncelleyelim mi..siz değerli arkadaşların görüşleri nelerdir.ıos 11 den 12 ye geçenler var mı...?

Merhaba arkadaşlar.su an öyle büyük bir ikilemdeyimki.bu ıos 12 ye güncelleyelim mi bu cihazları.ıos 12 jailbreak çıkacak mı çıkmayacak mı.bazı Videolar var yayınlandığı ile ilgili.rootlesjailbreak diye.bunun anlamı nedir.ne yapalım güncelleyelim mi..siz değerli arkadaşların görüşleri nelerdir.ıos 11 den 12 ye geçenler var mı...?
Bence güncelleyin gitsin ios 12 güzel. Yakın zamanda jailbreak çıkacaktır

Ben ne olursa olsun jailbreakli yazılımımı riske atma taraftarı değilim.Hatırlayanlar olacaktır Electra ilk çıktığında jailbreak yapmıştı insanlar telefonlarını ve her şey sorunsuzken CoolStar telefonları güncelleyebileceğimizi, Electra'nın bir sonraki sürümü de destekleyeceğini söylemişti.Ben de bir sürü insan gibi CoolStar'ı dinledim ve telefonumu güncelledim.Fakat Electra'nın güncellenmesi haftalar sürmüştü.

iOS 12 için jailbreak kesinlikle çıkacaktır.Fakat yine de beklenmeyen sorunlar çıkabilir ve süreç uzayabilir.Bu sebeple ben şansımı FutureRestore'dan yana kullanacağım.iOS 12 Jailbreak yapıldıktan sonra shsh2 bloblarımı kullanarak güncellemeye çalışacağım.

Fakat telefonumu 1-2 ay jailbreaksiz de kullanabilirim diyorsanız iOS 12'ye güncelleyin derim.

Onla takip ve onca araştırma sonuçu kuşkulandım valla çıkmasını çok ısteyenim ama umudumu kestim ben

Artık herşey için çok geç arkadaşlar.dedim 2 3 daha bekliyim.adamlar sabahına imzaları kapattılar yuhhhh...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri