iOS 12.5.7 WhatsApp Giriş Sorunu

ali41357

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
selamün aleyküm arkadaşlar ıphone 6 var babamın ıso sürümü 12.5.7 whatsupp sürümü artık güncellenmediği için kapandı chimera ile jellybreak yaptım nasıl çalışan ıpa bulacagım bulduklarım çalışmıyor sıdeloadly den yüklüyorum teefona nerede yanlış yapıyorum teşekürler.

Cihaz
ıphone6
Sürüm
12.5.7
Aleykümselam

Repo Bigboss: Block WA Updates
Bu tweaki kurun ardından ekte paylaştığım deb dosyasını indirip zipten çıkarın ve filza ile kurun. Son olarak respring atın

Bu şekilde deneyin hocam umarım işe yarar.

Ekli dosyalar

Aleykümselam

Bu tweaki kurun ardından ekte paylaştığım deb dosyasını indirip zipten çıkarın ve filza ile kurun. Son olarak respring atın

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ler hangi programı nereye kuracgim hocam onlarında söylermisi iz tweak nereye kurulacak PC ye mi telefona mi filza nereye kurulacak ben hiç bişe bilmiyorum teşekkürler.

Aleykümselam

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ler hangi programı nereye kuracgim hocam onlarında söylermisi iz tweak nereye kurulacak PC ye mi telefona mi filza nereye kurulacak ben hiç bişe bilmiyorum teşekkürler.

Cihaza Cydia üzerinden Filza ve Block WA Update tweaklerini kurun.
Ardından verdiğim zip dosyasını indirip filza ile açın. Zipten çıkarıp üstüne tıklayın, sağ üste install butonu olacak ona tıklayın. Daha sonra sağ üste respring butonu gelecek, tıklayın.
Hocam jailbreakte yenisiniz galiba forumda cydia nedir nasıl kullanılır ve filza konusuna göz atın.

Hocam yeni farkettim Chimera yapmışsınız sizde Cydia değil Sileo paket yöneticisi olacak. Sileoda bigboss reposunu eklemeniz gerekiyor
Bu repoyu sileoda yükleyip kaynakları güncelleyin. Devamı yukarıda anlattığım gibi hocam

Geri