yine olmadı ve whatsapp da bağlantı problemi yaşamaya başladım hem wifi da hemde mobil veride normal midir bunlar ? başka uygulamalar çalışıyor ama internetli olan
Whatsapp da şimdi bende de bağlanma hatası var
yine olmadı ve whatsapp da bağlantı problemi yaşamaya başladım hem wifi da hemde mobil veride normal midir bunlar ? başka uygulamalar çalışıyor ama internetli olan
hard reset derken tüm herşeyi silmek değil değil mi ses tuşu orta ve güç tuşundan bahsediyorsunuzAyarlarında sorun yok. Cihaza hard reset atıp tekrar tekrar deneyin.
Uncover ipa yı cydia impactor ile yükleyin. Safari üzerinden cihaza yükleme yapmayın.
hard reset derken tüm herşeyi silmek değil değil mi ses tuşu orta ve güç tuşundan bahsediyorsunuz
Her şeyim formunda yazan şekilde ama bir tek hard Resi et Kalmıştı deneme diyim
@efsane6 hocam eminim dfu ile attığıma 2 kere attım zaten.Kalıntı değil yedek almıştım itunestan bence onun için oldu.Ama şuan hiç sıkıntı yok çok stabilDFU ile kurmamışsın Recovery modunda güncelleme yapmışsın... yarısı yeni diğer yarısı eski ve kalıntılar..
İmza açık DFU ile temiz bir kurulum yap...
acemi değilsin :)
12.3.1 jb henüz cıkmadı cihazı jb kullanmak istiyorsan 12.4 güncellemen gerekirMerhabalar bende 12.3.1 yazılım var bende hiç başlamıyor jb uncower 12.4 indirdim
son sürüm ipayı indirdinmiyukarıda anlatılanların hepsini bende yaşıyorum. 8/31 e kadar gelip, kapanıyor. yerinde sayıyor yani
Aklıma geldi bak ama varya akşam deyeyim saolasın gardaşarkadaşlar 3.5.2 yi kullanın. 3.5.3 sorunlu.
Teşekkürler güncelleme geri alınmıyor diye biliyorum resul12.3.1 jb henüz cıkmadı cihazı jb kullanmak istiyorsan 12.4 güncellemen gerekir
Peki bu 3.5.3 nasıl kaldırıcam telefondanarkadaşlar 3.5.2 yi kullanın. 3.5.3 sorunlu.
3.5.3 sil 3.5.2 ipa indir tekrar impactor ile imzala yüklePeki bu 3.5.3 nasıl kaldırıcam telefondan
Saklama alanından direk sileyimmi3.5.3 sil 3.5.2 ipa indir tekrar impactor ile imzala yükle
nasıl uygulama siliyorsan üzerine basılı tut çarpı cıkınca silSaklama alanından direk sileyimmi