Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben geçtim hocam betaya göre şarj durumu kötü değil.Artı olarak jb daha stabil geldi bana respring süreleri çok kısalmış ben beğendim geçebilirsin.Cihazım x bu arada
iPhone X 12.1.2 den 12.4 e geçtim, unc0ver ile jb yaptım, pil problemi yok, üstelik ben dfu ile yükledikten sonra jb den önce yedekten geri yüklemede yapmıştım buna rağmen pil ile ilgili sorun çıkmadı. Zaten en güncel iOS sürümüne jailbreak çıkmış, korkmak için neden yok olmadı temiz kurulum yapılıp yedek yüklenmeden jb yapılabilir şu an çok güzel bi zaman.
Su pil sorunu bende de var, 2 hafta önce 12.1 b3 den 12.3.1 e gectim sarj sorunu onunla basladi. Bugün yedegini alip telefonu sildim , tekrardan yedekten yükledim ve gene sorun dewam ediyor. Bu konuda yardimci olabilecek var mi? Icleaner Pro üzerinden iki defa temizleme yaptim ama pek faydasi olmadi
Su pil sorunu bende de var, 2 hafta önce 12.1 b3 den 12.3.1 e gectim sarj sorunu onunla basladi. Bugün yedegini alip telefonu sildim , tekrardan yedekten yükledim ve gene sorun dewam ediyor. Bu konuda yardimci olabilecek var mi? Icleaner Pro üzerinden iki defa temizleme yaptim ama pek faydasi olmadi