Merhabalar, jailbreak yapmadan önce telefonun sarjı normal düzeydeydi. Dün akşam saatlerinde telefonumu jailbreakladım. Benzinli bmw gibi sarjı su gibi içiyor bu telefon. Bu konuda ne yapabiliriz?
Bende 12.4'e geçecem ama performansı, bataryası nasıl merak ediyorum.
12.3deydim dün 12.4e güncelleyip jailbreak yaptım. İlerleyen dönemlerde sonuçları paylaşırım.
Şimdiye kadar ki yorumun nedir ?
Her şey gayet güzel, performans bakımından herhangi bir sıkıntım yok. Tweaklarımı gözden geçirip pil durumuna da ayar çekeceğim. 12.2deysen güncelleme, 12.3 12.3.1 falansan güncelle direkt.
1 hafta önce 12.4 restore etmiştim batarya durumu güzel gitti dün jb yaptım ve gece sarjını tamamen bitirdim sabah 7 de takıp tamamen doldurdum şuan şarjo %79 bana göre pil durumu iyi
12.1 deydi cihaz cok kötüydü sürünüyordu 12.4 de performans çok farkediyorOooo maşallah. Gece geçeyim bende o zaman.![]()
Ben geçiş yaptım sıkıntısız çalışıyorBende 12.4'e geçecem ama performansı, bataryası nasıl merak ediyorum.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben uzun zamandır jailbreak kullanmıyorum daha doğrusu neyi nasıl yapacağımı bile unuttum bana uygun bi şekilde hangi jailbreak aracıyla ne şekilde yapacağımı anlatabilen olursa çok sevinirim cihaz ıphone X sürüm 12.4 şimdiden teşekkürler![]()
12.1.1 beta3 den 12.4 e geçmelimiyim jailbreak stabil çalışıyormu acaba
iPhone X 12.0.1 den geçtim bariz hızlanma var şarj da aynı12.0.1'den geçen var mı? Batarya ve performans durumu nasıl? Bence geçmeyi düşünüyorum 7Plus 12.0.1 düşünceleriniz nelerdir?
bunu birax açıklayabilirmisinix nasıl halledebilirim benim pilimde çabuk bitiyor gibi göxüküyorTemiz kurulum yapmadıysanız tweakleri gözden geçirin. Eğer temiz kurulum yaptıysanız cihaz dosyalar üzerinde çalışıyor olma ihtimali yüksek.
dünden beri kullanıyorum 12.4 cihaz 5s sorun görmedim uncover ile12.1.1 betadan 12.4 e geçen varmı korkuyorum açıkçası![]()