Neler yeni

Çözüldü iOS 12.4 Jailbreak sonrası pil sorunu.

Turkish_Airlines

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar, jailbreak yapmadan önce telefonun sarjı normal düzeydeydi. Dün akşam saatlerinde telefonumu jailbreakladım. Benzinli bmw gibi sarjı su gibi içiyor bu telefon. Bu konuda ne yapabiliriz?

Temiz kurulum yapmadıysanız tweakleri gözden geçirin. Eğer temiz kurulum yaptıysanız cihaz dosyalar üzerinde çalışıyor olma ihtimali yüksek.

1 hafta önce 12.4 restore etmiştim batarya durumu güzel gitti dün jb yaptım ve gece sarjını tamamen bitirdim sabah 7 de takıp tamamen doldurdum şuan şarjo %79 bana göre pil durumu iyi

Merhabalar
Tweaklerinizi gözden geçirip ona göre kurulumlarını yapın.
Telefonun pil sağlığında önemli tabi .
Şu anda 12.4 sürümde jailbreak yaptım. Herhangi bir problem yaşamadım.
Mümkünse sorunun devamında tekrar yapmayı deneyin.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben uzun zamandır jailbreak kullanmıyorum daha doğrusu neyi nasıl yapacağımı bile unuttum bana uygun bi şekilde hangi jailbreak aracıyla ne şekilde yapacağımı anlatabilen olursa çok sevinirim cihaz ıphone X sürüm 12.4 şimdiden teşekkürler 👍

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben uzun zamandır jailbreak kullanmıyorum daha doğrusu neyi nasıl yapacağımı bile unuttum bana uygun bi şekilde hangi jailbreak aracıyla ne şekilde yapacağımı anlatabilen olursa çok sevinirim cihaz ıphone X sürüm 12.4 şimdiden teşekkürler

Konudan uncover ipa indirin. Cydia impactor ile cihazınıza yükleyin ve cihazdan yüklenen ipa ile jb yapın.

12.4 iphone x kullanıyorum pil ömrü %89 1 saate test ettim hiç birşey yapmadan

%99'dan
%96 olmuş şuan için sorun yok gibi bana göre ama test etmeye devam ediyorum

12.0.1'den geçen var mı? Batarya ve performans durumu nasıl? Bence geçmeyi düşünüyorum 7Plus 12.0.1 düşünceleriniz nelerdir?

tweakleri göxden geçirin dediğinixden kastınıx nedir açıklarmısınıx bendede pil çabuk bitiyor sanırım tam anlayamadım :D
[automerge]1566298580[/automerge]
Temiz kurulum yapmadıysanız tweakleri gözden geçirin. Eğer temiz kurulum yaptıysanız cihaz dosyalar üzerinde çalışıyor olma ihtimali yüksek.
bunu birax açıklayabilirmisinix nasıl halledebilirim benim pilimde çabuk bitiyor gibi göxüküyor

Geri