IOS 12.4.6 sürümü yayınlandı

srdgny

aseggesa
Administrator
95eb56f6353c243ae33cc38283939f61.jpg

iPadAir(Wi-Fi)(İPad4,1)
iPad Air (Cellular) (İPad4,2)
iPad Air (China) (İPad4,3)
iPad mini 2 (Wi-Fi) (İPad4,4)
iPad mini 2 (Cellular) (iPad4,5)
iPad mini 2 (China) (İPad4,6)
iPad mini 3 (Wi-Fi) (İPad4,7)
iPad mini 3 (Cellular) (iPad4,8)
iPad mini 3 (China) (İPad4,9)
iPhone 5s (GSM/LTE) (İPhone6,1)
iPhone 5s (CDMA/LTE) (İPhone6,2)
iPhoneS Plus (İPhone7,1)
iPhone 6 (İPhone7,2)
iPod touch 6G(iPod7,1)
iPod touch 7G(iPod9,1)

Son düzenleme:
@CCHN bence güncelleyin, en azından hem en güncel sürümde olmuş olursunuz ve en son güvenlik yamalarına sahip olursunuz. Zaten 12.4.4'te olduğunuzdan jailbreak için de tek yol Checkra1n olduğundan 12.4.6'da da kullanabilirsiniz aynı şekilde.
Ben de bugün güncelledim okul için kullandığım uygulamalar nedeniyle. Gayet sorunsuz çalışıyor 12.4.6 sürümü.

Iphone 6 aldım telefonun önünü kestiler ama gelen güncellemelerde bir sıkıntı çıkmadı. Her yeni gelen güncelleme ile bir yenilikte görmedim. Iphone 6 olduğundan galiba.

Iphone 6 aldım telefonun önünü kestiler ama gelen güncellemelerde bir sıkıntı çıkmadı. Her yeni gelen güncelleme ile bir yenilikte görmedim. Iphone 6 olduğundan galiba.
İphone 6 ios 12 kullandığı için çok bi değişiklik yok 6s ve üzeri ios 13 asıl değişiklik onlarda var.

Yenilik sadece son sürümlere gelir, düşük sürümlere gelen güncellemeler hep güvenlik yaması dolmuştur su ana kadar.
Zamanında eski cihazlara gelen 6.1.6 , 9.3.6 gibi örneklerde ayni bu sekildedir.

12.4.6 jb yaptım yalnız uyumlu tweak sayısı çok az bazı kaynaklar buldum içlerinden ayıklıyorum bildikleriniz varmı ekleyelim

bootrain programını rofus ile usb ye yazdır sonra pc yi usb den başlat açılışda gerekli kodları girip dfu moda alırsan jb hazır

Geri