Neler yeni

Duyuru iOS 12.4.1 Yayınlandı

kadir1009

Yetkili
Administrator
iOS 12.4.1 Güncellemesi Yayınlandı

- Apple 12.4 sürümüne Jailbreak çıkışının ardından tahminen güvenlik açığını kapatıp küçük bir güncelleme yayınladı.

- Şu anda mevcut sürümünüzü korumanızı tavsiye ederim. iOS 12.4.1 sürümünde Jailbreak yapılmamaktadır.

Olası güncellemeleri engellemek için Otomatik Güncellemeyi mutlaka kapatın.

Güncellemeyi kapatmak için Yazılım Güncelleme kısmında Otomatik Güncelleme seçeneğini Kapalı konuma getirebilirsiniz. Ek olarak tvOS profili de kurabilirsiniz. İlgili konu; Duyuru - Güncelleme Kapatma

iOS 12.4 imzaları kapandığı için SHSH2 kayıtları alınamamaktadır.

SHSH2 Kaydı için ilgili konu; SHSH Kaydı Alma

13525

Apple 12.4 sürümüne Jailbreak çıkışjnın ardından tahminen güvenlik açığını kapatıp küçük bir güncelleme yayınladı. Şu anda mevcut sürümünüzü korumanızı tavsiye ederim. Olası güncellemeleri engellemek için Otomatik Güncellemeyi mutlaka kapatın.

Ekli dosyayı görüntüle 13525
dün sordum cıkma ihtimali varmı diye bugun cıktı

iPhone XS Max kullanıyorum şu an 12.0 sürümündeyim jailbreakli.
iOS 12.4 e güncellemeli miyim jailbreak çıkar mı?

jailbreak kaldırmadan bu güncellemeyi yapabilir miyim acaba. Çünkü telefon kapanınca jailbreak gitti

- Apple 12.4 sürümüne Jailbreak çıkışının ardından tahminen güvenlik açığını kapatıp küçük bir güncelleme yayınladı.

- Şu anda mevcut sürümünüzü korumanızı tavsiye ederim. iOS 12.4.1 sürümünde Jailbreak yapılmamaktadır.

Olası güncellemeleri engellemek için Otomatik Güncellemeyi mutlaka kapatın.

Güncellemeyi kapatmak için Yazılım Güncelleme kısmında Otomatik Güncelleme seçeneğini Kapalı konuma getirebilirsiniz. Ek olarak tvOS profili de kurabilirsiniz. İlgili konu; Duyuru - Güncelleme Kapatma

iOS 12.4 imzaları kapanmadan SHSH2 kayıtlarınızı mutlaka alın.

SHSH2 Kaydı için ilgili konu; SHSH Kaydı Alma

Ekli dosyayı görüntüle 13525
Tsssaver ile iphone 7 ios 12.4 shsh2 kaydını aldım. çıkan zip dosyasında noapnonce ve apnonce diye iki tane dosya var ikisinde de shshs2 kaydı var.
bunların farkı nedir ?

iPhone XS Max kullanıyorum şu an 12.0 sürümündeyim jailbreakli.
iOS 12.4 e güncellemeli miyim jailbreak çıkar mı?

12.1.2 6s hiç bir sorunum yok. Diger cihaz 12.1.1 beta olduğu için tez elden 12.4 güncelliyorum. Bulunduğun sürümde sorun yoksa bence kal.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

jailbreak kaldırmadan bu güncellemeyi yapabilir miyim acaba. Çünkü telefon kapanınca jailbreak gitti
senin istediğin şey olmaz malesef kapanınca evet gidiyor tekrar jb yapıcaksın resprin olucak cihaz ve kaldığın yerden devam ediceksin zor bişey değil. Bu yöntem tethered jbdir senin dediğin ( kapandıktan sonra bile gitmeyen jb) o yanlış hatırlamıyorsam ios 9 la tarih oldu öncelerde öyleydi hep
[automerge]1566845453[/automerge]
bilen birisi cevap verse lütfenn :(
Jailbreak istiyorsan kal sürümünde kapansın önmli değil tekrar yaparsın ama sürüm yükseltme :)

senin istediğin şey olmaz malesef kapanınca evet gidiyor tekrar jb yapıcaksın resprin olucak cihaz ve kaldığın yerden devam ediceksin zor bişey değil. Bu yöntem tethered jbdir senin dediğin ( kapandıktan sonra bile gitmeyen jb) o yanlış hatırlamıyorsam ios 9 la tarih oldu öncelerde öyleydi hep
[automerge]1566845453[/automerge]

Jailbreak istiyorsan kal sürümünde kapansın önmli değil tekrar yaparsın ama sürüm yükseltme :)
Her hafta bunu yapmadan ücret ödemeden jailbreak kullanmanın bir yolu varsa güzel 👍🏻
Yinede jailbreak silmeden 12.4.1 güncellemesini yaparsam sorun olurmu onu merak ettim

Her hafta bunu yapmadan ücret ödemeden jailbreak kullanmanın bir yolu varsa güzel 👍🏻
Yinede jailbreak silmeden 12.4.1 güncellemesini yaparsam sorun olurmu onu merak ettim
Jailbreakini kaybedersin normal 12.4.1 kullanabilirsin gene ama 12.4.1 de değişiklik yok öyle

Sürümüm 12.4 SHSH kayıtlarını almayı unuttum. Bugün aldım ama 12.4.1 görüyorum. 12.4 olarak yok. Artık geç mi kalmış oluyorum?

merhaba arkadaşlar bende de an itibari ile kontrol ettiğimde 12.4 çıkmıyor ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar bende de an itibari ile kontrol ettiğimde 12.4 çıkmıyor ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz

5-10 denemeden sonra bende çıkmaya başlamıştı. Neden olduğunu bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İleride ios 12.4.1 e jb çıkma ihtimali var mıdır ?
[automerge]1567124826[/automerge]
Tahmini imzaları me zaman kapatır bir de apple ?

Geri