Neler yeni

iOS 12.1.1 B3'ten 12.1.2'ye FutureRestore

Kjeldahl

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar. 2 gündür iPhone 6s cihazımı future restore ile güncellemeye çalışıyorum. İlk etapta iOS 11.1.2'deydi. Daha sonra 12.1.1 Beta 3'e güncelledim ve unc0ver ile nonce ayarlayarak jailbreak yaptım. Future restore ile ne denediysem olmadı. iRestore ile otomatik sep ve baseband seçeneğini işaretlediğimde errorcode=67 hatası alıyorum;
9309

Manuel olarak sep ve baseband gösterdiğimde de errorcode=8 hatası alıyorum.

9310

Ne yapabilirim?

Cihaz
iPhone 6s
Sürüm
iOS 12.1.1 Beta 3
Virtual Machine ile windows 7 kurdum ama telefon recovery moda geçtikten sonra virtual machine telefonu okumuyor

Ben windows 7 ile dün irestore ile aynı hatayı aldım normal cmd'den girip aşama aşama kendim yaptım sorun çözüldü. 12.1.2'ye başarılı bir şekilde geçiş yaptım.

Telefon iphone 6

Virtual Machine nerden indirdiniz link varmı bende sizinle aynı durumdayım bende bu yöntemi denemek istiyorum

Dün bende de aynı problem vardı. Farklı bir SHSH yedeği ile Nonce ayarlarını tekrardan düzenleyip, iOS 12.1.4 firmware'inin içindeki SEP dosyası ve BuildManifest'i kullanarak sorunumu çözdüm. iRestore kullanarak yaptım işlemleri.

Ben windows 7 ile dün irestore ile aynı hatayı aldım normal cmd'den girip aşama aşama kendim yaptım sorun çözüldü. 12.1.2'ye başarılı bir şekilde geçiş yaptım.

Telefon iphone 6
Nonce ayarını nasıl yaptın ben uygulamayı açtıktan sonra telefon kendini yeniden başlatıyor

Dün bende de aynı problem vardı. Farklı bir SHSH yedeği ile Nonce ayarlarını tekrardan düzenleyip, iOS 12.1.4 firmware'inin içindeki SEP dosyası ve BuildManifest'i kullanarak sorunumu çözdüm. iRestore kullanarak yaptım işlemleri.

Aynı işlemleri bende yapmak istiyorum, dm yoluyla yardımcı olabilir misin?

Nonce ayarını nasıl yaptın ben uygulamayı açtıktan sonra telefon kendini yeniden başlatıyor

Hocam NonceReboot12XX.ipa iphone 6'lara uyumlu değilmiş dün gece 3e kadar uğraştıktan sonra başlık açtım coolstar hocamız yönlendirdi.

Bizim iphone 6 için uyumlu noncereboot dosyası budur:

Tabi noncereboot yapmadan önce telefonu rootless ile jailbreak yapman lazım.

VMware ile ios 12.1.2 ye geçemedim yine. Ne yaptıysam olmadı. 12.1.1 e geçmeyi denedim, tek seferde başarılı oldu. 12.1.2 de sorun ne anlamadım

Geri