düzelmezCarbridge araca cansuyu verdi , artık tıkanmış yollar carplay carbridge ile daha keyifli
Şaka bir yana carbridge tweakini temelli mi kaldırmalıyım ? Ya da en iyisi kaldırıp tekrar yükleme yapayım,belki düzelir.
düzelmezCarbridge araca cansuyu verdi , artık tıkanmış yollar carplay carbridge ile daha keyifli
Şaka bir yana carbridge tweakini temelli mi kaldırmalıyım ? Ya da en iyisi kaldırıp tekrar yükleme yapayım,belki düzelir.
Carbridge araca cansuyu verdi , artık tıkanmış yollar carplay carbridge ile daha keyifli![]()
UnlockSound = Kilit Açma sesi hocam :) O bende yüklü zaten. Ben cihazı kitleyince TİK diye bir ses çıkıyor ya onu değiştirmek istiyorum(Teoride LockSound dersek sanırım yeridir)unlocksound ve uyumlu
kaldırınca programlar stabil hale dönüyor. yerine ücretsiz olan ngxplay 2.1.3 kurabilirsin , onda da youtube da mesela tam ekran deyince ekranın ortasında kocaman bir klavye kalıyor. kaldırman için önce telefonda fullscreen yapıp volume up butonu ile ekrana / araca görüntüyü atman gerekiyor. Velhasıl , bir saat önce carbridge geliştiricisi tweet atmış, whatsapp instagram ve diğer programlardaki donmalara kilitlenmeler , hepsini düzeltecek bir update üzerinde çalışıyorum , ne kadar uzun çalışırsam o kadar iyi demiş... beklemeye devamdüzelmez
UnlockSound = Kilit Açma sesi hocam :) O bende yüklü zaten. Ben cihazı kitleyince TİK diye bir ses çıkıyor ya onu değiştirmek istiyorum(Teoride LockSound dersek sanırım yeridir)
Bi aralar vardı öyle bir tweak adını hatırlayamıyorum. Hatırlayan olursa lütfen masajımı alıntılasın :)
Arkadaşlar home gesture yi kuruyorum fakat çok şarj tüketiyor ve satatus bar kısmı ana ekran da falan cc yi açıp kapamalarda takılmalar oluyor. Buna benzer naptune varmış hangi repodan kurabilirim ?
HackYouriPhone reposundan Sürüm numarası : 1.0.0-224
Bende şuan yüklü maşallah sıfır sıkıntı sıfır sorun. Zehir gibi :)
Carbridge araca cansuyu verdi , artık tıkanmış yollar carplay carbridge ile daha keyifli![]()
hocam mauel kendin yap springsound vardı fi tarihinde ama açıkcası kurmadım şuan istediğin ses dosyasını online .caf çevir /System/Library/Audio/UISounds hangi sini değiştireceksen o isimle ustune yazUnlockSound = Kilit Açma sesi hocam :) O bende yüklü zaten. Ben cihazı kitleyince TİK diye bir ses çıkıyor ya onu değiştirmek istiyorum(Teoride LockSound dersek sanırım yeridir)
Bi aralar vardı öyle bir tweak adını hatırlayamıyorum. Hatırlayan olursa lütfen masajımı alıntılasın :)
Ngxplay denedim çözünürlük çok kötü , ekrana atlamalı-gecikmeli yansıtıyor,artık beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi.Ngxplay i yükleyin daha kullanışlı. Hem de zararsız eğer sizde çalışırsa tabi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam 3g ve lte yi denetim merkezine koyabileceğim tweak biliyormusun ?Facebook ve twitter da denedim çalışıyor
- DLEasy iOS 11-12.1.1
Açıklama Kolayca sosyal uygulamalardan görüntüleri ve videoları indirin!- Güncelleme Tarihi: 27 Şub 2019 - 16:45
- Repo:
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.- Havuz URL'si:
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.- Boyut: 690.57 KB
- Sürüm: 1.4.3
kusura bakma ama bu paylaşımı alıntı yaparak konu ile uzaktan yakından alakası olmayan bir soru sormak kadar saçma bir şey olamazhocam 3g ve lte yi denetim merkezine koyabileceğim tweak biliyormusun ?
bence saçma degil sadece sordumkusura bakma ama bu paylaşımı alıntı yaparak konu ile uzaktan yakından alakası olmayan bir soru sormak kadar saçma bir şey olamaz
zeppelin türk bayrağı repoda varZeppelin için hangi tema paketini kurdunuz ?