Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Carbridge araca cansuyu verdi , artık tıkanmış yollar carplay carbridge ile daha keyifli
Şaka bir yana carbridge tweakini temelli mi kaldırmalıyım ? Ya da en iyisi kaldırıp tekrar yükleme yapayım,belki düzelir.

mevcut uncoveri sil. beta43 u yukleyip yeniden jailbreak yap. ben simdilik bu sekilde cozdum gibi gozukuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

unlocksound ve uyumlu
UnlockSound = Kilit Açma sesi hocam :) O bende yüklü zaten. Ben cihazı kitleyince TİK diye bir ses çıkıyor ya onu değiştirmek istiyorum(Teoride LockSound dersek sanırım yeridir)
Bi aralar vardı öyle bir tweak adını hatırlayamıyorum. Hatırlayan olursa lütfen masajımı alıntılasın :)

kaldırınca programlar stabil hale dönüyor. yerine ücretsiz olan ngxplay 2.1.3 kurabilirsin , onda da youtube da mesela tam ekran deyince ekranın ortasında kocaman bir klavye kalıyor. kaldırman için önce telefonda fullscreen yapıp volume up butonu ile ekrana / araca görüntüyü atman gerekiyor. Velhasıl , bir saat önce carbridge geliştiricisi tweet atmış, whatsapp instagram ve diğer programlardaki donmalara kilitlenmeler , hepsini düzeltecek bir update üzerinde çalışıyorum , ne kadar uzun çalışırsam o kadar iyi demiş... beklemeye devam 9921

Son düzenleme:
UnlockSound = Kilit Açma sesi hocam :) O bende yüklü zaten. Ben cihazı kitleyince TİK diye bir ses çıkıyor ya onu değiştirmek istiyorum(Teoride LockSound dersek sanırım yeridir)
Bi aralar vardı öyle bir tweak adını hatırlayamıyorum. Hatırlayan olursa lütfen masajımı alıntılasın :)

f85eca8a01f75edbd309ad99e3eec107.jpg

Sistem / library /audio / UIsound içine kısa bi caf dosyası at tamam değiştir de değiştir respring

Arkadaşlar home gesture yi kuruyorum fakat çok şarj tüketiyor ve satatus bar kısmı ana ekran da falan cc yi açıp kapamalarda takılmalar oluyor. Buna benzer naptune varmış hangi repodan kurabilirim ?

Arkadaşlar home gesture yi kuruyorum fakat çok şarj tüketiyor ve satatus bar kısmı ana ekran da falan cc yi açıp kapamalarda takılmalar oluyor. Buna benzer naptune varmış hangi repodan kurabilirim ?
HackYouriPhone reposundan Sürüm numarası : 1.0.0-224
Bende şuan yüklü maşallah sıfır sıkıntı sıfır sorun. Zehir gibi :)

Neptune yi hackyouriphonendan kuruyorum direk safe moda atıyor tweaklar bunlar hangisi sebeb olabilir ?
5b646a9bdf99e8fcd3000c278b9d9c1e.jpg

Carbridge araca cansuyu verdi , artık tıkanmış yollar carplay carbridge ile daha keyifli
Şaka bir yana carbridge tweakini temelli mi kaldırmalıyım ? Ya da en iyisi kaldırıp tekrar yükleme yapayım,belki düzelir.

Ngxplay i yükleyin daha kullanışlı. Hem de zararsız eğer sizde çalışırsa tabi

Samsung akg kulaklık kullanıyorum ip6 ile ses açma kısma tuşları çalışmıyor sadece Pause resume tuşunu kullanabiliyorum bunu için bi tweak var mı?

hocam mauel kendin yap springsound vardı fi tarihinde ama açıkcası kurmadım şuan istediğin ses dosyasını online .caf çevir /System/Library/Audio/UISounds hangi sini değiştireceksen o isimle ustune yaz :D

hocam sorunsuz çalıştı birde 3g lte nasıl denetim merkezine koyabilirim.Bi tweak vardı adını unuttum

Arkadaşlar aşağıdaki tweak kurulu olmasına rağmen bilgisayardan dosya sistemine ulaşamıyorum. Neden acaba. Kaldırıp tekrar kurdum sonuç aynı.
16c223cfab173eae14cfc82bb6b3b813.jpg

Edit: kaldırdıktan sonra iCleaner ile temizlik yapıp tekrar kurunca düzeldi.

Son düzenleme:
Ngxplay i yükleyin daha kullanışlı. Hem de zararsız eğer sizde çalışırsa tabi

Ngxplay denedim çözünürlük çok kötü , ekrana atlamalı-gecikmeli yansıtıyor,artık beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi.

Ana ekrana hava durumu veya benzeri widget ekleme tweak'i var mıdır bildiğiniz?
iOS 11'e kadar, iWidgets vardı sorunsuz çalışan. 12'ye güncellenmedi maalesef.

• DLEasy iOS 11-12.1.1

Açıklama Kolayca sosyal uygulamalardan görüntüleri ve videoları indirin!
  • Güncelleme Tarihi: 27 Şub 2019 - 16:45
  • Repo:
  • Havuz URL'si:
  • Boyut: 690.57 KB
  • Sürüm: 1.4.3
Facebook ve twitter da denedim çalışıyor
hocam 3g ve lte yi denetim merkezine koyabileceğim tweak biliyormusun ?

arkadaşlar okudum ama bulamadım. eğer yeri burasıysa. jb kontrolünü devre dışı bırakan tweak hangisiydi söyleyebilirmisiniz acaba?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İos 12 soru cevap kısmından sorularınızı iletin lütfen..

PowerModule iOS 11~12
  • Açıklama Hepsi bir arada kontrol merkezi modülü:
    • Respringing
    • UI önbelleğini temizleme
    • Güvenli mod girme
    • Yeniden başlatma (şimdi yerine ldrestart çalıştırıyor)
    • Ekranı kilitleme
  • Repo:
  • Sürüm: 1.2.3
  • 9929
  • 9930
[automerge]1552041195[/automerge]
HuddyX İos 12

• Açıklama iOS 12 ile uyumlu HuddyX, yeni bir cilt HUD sağlar. HuddyX çentikli iPhone için üretilmiştir (iPhone X, iPhone XS, vb.) Ses seviyesi düğmesine bastığınızda HUD sesi sizin seviyenizden aşağıya doğru hareket eder
  • Repo :
  • Sürüm: 1.2
249351b3db8bbbe046359538ea263186.jpg

[automerge]1552041712[/automerge]
Cercube For YouTube iOS 8.x ~ iOS 12.x

[automerge]1552041921[/automerge]
Bazzi iOS 11 -12
  • Açıklama
  • Bazzi, 6 farklı batarya ikonu stiline ve 4 farklı batarya çentik stiline sahiptir.
    Her stil iPhone X'in pil simgesinin okunabilirliğini ve işlevselliğini geliştirmek için
  • Uyumluluk ios 11 12
  • Repo:
  • Sürüm: 1.2.1
  • 9931

Son düzenleme:
Geri