Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

buradaki linkten hocam sertifika süresi bitince ne oluyor diğerlerindede bende 4 yada sıfır görünüyordu ama tweaklar iniyordu
[automerge]1551486547[/automerge]

Hocam Youtube kestirmesiyle youtubeden indirdiğim şarkıyı stok Dosyalar uygulamasından Filza / Library / Ringtones e taşıyıp uzantısını .m4r olarak değiştirdim

Bilgisayardan impactor ile mi yaptın Sertifika süresi 1 haftalık sanırsam o da bitmiş sorun değil jb devre dışı kalır aktif olmadığını görürsün yüklü olan uncover uygulamasını silersin ve tekrar uncoveri indirip jb yaparsın
burdan uncover-nev beta yazan b38 indirebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgisayardan impactor ile mi yaptın Sertifika süresi 1 haftalık sanırsam o da bitmiş sorun değil jb devre dışı kalır aktif olmadığını görürsün yüklü olan uncover uygulamasını silersin ve tekrar uncoveri indirip jb yaparsın
burdan uncover-nev beta yazan b38 indirebilirsin

Ben bu siteler güvenli değildir diye bilgisayardan yüklüyorum hep ipayı. Senin dEdiğin sitede sertifika süresi daha mı uzun oluyor

Günaydın arkadaşlar Cydiayı her açtığımda aşagıdaki güncelleme uyarı geliyor bu uyarıyı engellemenin bir çaresi varmı
Ben güncelleme yapmak istemiyorum
203fd9c67f5fa5c4a5e3ec7d35723b42.jpg

Günaydın arkadaşlar Cydiayı her açtığımda aşagıdaki güncelleme uyarı geliyor bu uyarıyı engellemenin bir çaresi varmı

Dün akşam bana da geldi. Güncelledim. Bir daha gelmedi. Tweak'lere güncelleme gelmiş. Bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

guncel olmayan tweakler var. Bir kere guncellemekte fayda var

Bu tarz güncellemeler Cydia ve sağlıklı çalışan Jailbreak için son derece gerekli ve faydalı güncellemelerdir.
ben, böyle güncellemeler gelsin diye bekliyorum :)

Youtube tools çalışıyor
Safari Downloader+ çalışıyor (Audicy çalışıyor)
[automerge]1550934534[/automerge]
Kendi çalıştırdığım tweakler...
kardeşim bu Whoozit pro kurmussun bende kurdum bir yerden bulup ama bu uygulama ülkenizde kullanılmamaktadır diyor siz kullanabiliyormusunuz

Whoozit pro apt.iarrays.com reposunda orijinal. Birde App Store üzerinden Truecaller yükelemen lazım. Truecaller ülkemizde yasaklı bunun için ABD üzerinden bir hesap açıp indirmeniz lazım.

Call recorder ios 11 için satın almıştım. Hacx isimli geliştirici ios 12 için yeni tweak çıkartmış. Eski tweak ı da ios 12 de kullanılmaması için engellemiş.
Ne yapabiliriz ?? Deb dosyasında vs

Whoozit pro apt.iarrays.com reposunda orijinal. Birde App Store üzerinden Truecaller yükelemen lazım. Truecaller ülkemizde yasaklı bunun için ABD üzerinden bir hesap açıp indirmeniz lazım.

Ben dediğiniz gibi ABD AppStore üzerinden truecaller indirdim yalnız whoozitlpro çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz

Jailbreak aktifken letgo uygulaması açılmıyor. Liberty kurulu diğer uygulamalarda çalışıyor fakat letgo da olmuyor. Başka bir tweak var mı yada çözümü.

Ben bu siteler güvenli değildir diye bilgisayardan yüklüyorum hep ipayı. Senin dEdiğin sitede sertifika süresi daha mı uzun oluyor

Sertifika süresi uzun güvenirliliği tabiki tartışılır ama electra jb de de uncover jb de de ignition un ve tweakbox un uygulamasını kullandım indirmek için bir sıkıntı olmadı

FakeLocationla Turkcell sürpriz noktayı kandırabilirmiyiz

Evet ama onun yanında bir tweak daha yüklemen lazım battivator tweak yükleyin ayarları da resimdeki gibi yap sonra gir her ilçeden al

Ekli dosyalar

• CB858374-4C40-4045-A0D0-7ED1536DE5E9.png
    CB858374-4C40-4045-A0D0-7ED1536DE5E9.png
    118.7 KB · Görüntüleme: 70
  • FF1326D0-C7A0-4789-A348-E4FB54A6334F.png
    FF1326D0-C7A0-4789-A348-E4FB54A6334F.png
    91.7 KB · Görüntüleme: 70
  • FC96A129-D1CD-43D2-97B9-FE3E1A34C4DC.png
    FC96A129-D1CD-43D2-97B9-FE3E1A34C4DC.png
    153.2 KB · Görüntüleme: 70
  • D5715AA7-9990-4204-BB63-B4A38E1EC25B.png
    D5715AA7-9990-4204-BB63-B4A38E1EC25B.png
    155.3 KB · Görüntüleme: 70
Evet ama onun yanında bir tweak daha yüklemen lazım battivator tweak yükleyin ayarları da resimdeki gibi yap sonra gir her ilçeden al

Bu tweak ne işe ysrıyor ?

Arkadaşlar bunun aynısını nasıl yaparım özellikle saati aynı yapmam lazım Xen kurdum saati yapamadım sanırım ek bi temamı gerekiyor offf
95685e05b3426e1f3400f99f56552cac.jpg

Arkadaşlar bunun aynısını nasıl yaparım özellikle saati aynı yapmam lazım Xen kurdum saati yapamadım sanırım ek bi temamı gerekiyor offf
95685e05b3426e1f3400f99f56552cac.jpg
Xen sadece temaların çalışması için. Temanın adını öğrenmeniz gerek video da belirtiyordur muhtemelen. Bulursanız buraya yazarsanız sevinirim benimde hoşuma gitti

Ana ekranda ikon dizilimini serbestçe yaptıran Anchor tweak'i vardı, iOS 12'ye güncellenmedi, yapımcısına yazdım ses çıkmadı, alternatif başka bir tweak bilen var mıdır? Teşekkürler.

Geri