Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Bana ulaşmadı hala

Para ile aldığım ender tweaklardan.
Yalnız ios 12 ile apple mesajlar uygulamasına kişi resimleri getirince, sadece rehber için de yüklemeye değmez diye düşünüyorum.
Apple jailbreak olmasa yenilik getiremeyecek yeni sürümlere..
İyi ki jailbreak var !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweak : DVirtualHome
Sürüm : 0.0.3-2
Repo : dgh0st.github.io
[automerge]1551309455[/automerge]
Hocam hiç mi Google Haritalar kullanan yok ? Ve google haritalar neden bulanık diye Soran ?
Bununl ailgili bir tweak varmı?
Virtualhome nin yokluğunda ilaç gibi geldi :)

Arkadaşlar telefonu her kapatıp açıp yeniden jailbreak yaptığımda minimal host blocker pasif hale geliyor tekrar kuruyorum cydiadan ve düzeliyor. Yokmu bi çözümü

Nasıl yaptın kardeşim biraz yazabilir misin

Telefonu jailbreaktan çıkar resimde görünen yerleri aktif et yeniden jailbreak yap
Yaptıktan sonra unc0ver rejailbreak yaZacak
Hatta cydia ya girdiğinde ekran şöyle açıp kapanak değişik bi şekilde değişik şekilde açılıp kapanmayı ve rejailbreak i gördüysen telefonu genel ayarlardan sıfırlayabilşrsin

Telefonu jailbreaktan çıkar resimde görünen yerleri aktif et yeniden jailbreak yap
Yaptıktan sonra unc0ver rejailbreak yaZacak
Hatta cydia ya girdiğinde ekran şöyle açıp kapanak değişik bi şekilde değişik şekilde açılıp kapanmayı ve rejailbreak i gördüysen telefonu genel ayarlardan sıfırlayabilşrsin

Genel ayarlardan sıfırlandığı zaman üst sürüme geçmez değil mi

Genel ayarlardan sıfırlandığı zaman üst sürüme geçmez değil mi

f4093af85d70d481911161e55adfefce.jpg

Telefonda fazla bilgi yoksa tavsiyem icloud yedeği al telefonu sıfırladıktan sonra yeni cihaz diye kur yedekten yükleme daha temiz bir kurulum olur sonradan zaten icloud bilgilerini girdiğinden resim ve rehberin gelir

Notlar uygulamasına girmeye çalıştığımda ana ekrana atıyor. Dfu moda alıp sıfırladım telefonu tekrar jb yaptım yine aynı. Safe modda notlar açılıyor. Tweakleri sildim ama bulamadım neden olduğunu iclouddan notları kaldırdım açtım sildim tekrar yükledim sonuç hüsran 😖

Telefonda fazla bilgi yoksa tavsiyem icloud yedeği al telefonu sıfırladıktan sonra yeni cihaz diye kur yedekten yükleme daha temiz bir kurulum olur sonradan zaten icloud bilgilerini girdiğinden resim ve rehberin gelir

Sağol kardeşim

zeppline tweak i çalışan bi repo varmı hiç uyumlu bulamadım iphone iconu koymak istiyorum. telefon 6s lütfen repoyu yazabilirmisiniz. teşekkürler

Geri