Bigboss repoyu silmiştim. Eklemek istiyorum eklenmiyor adresi doğru giriyorum. Ne yapmalıyım?
Bendede durum aynı
Bigboss repoyu silmiştim. Eklemek istiyorum eklenmiyor adresi doğru giriyorum. Ne yapmalıyım?
Bİgboss repoyu eklemeyi başardım. Silipte ekleyemeyen olursa yardımcı olurum.Bigboss repoyu silmiştim. Eklemek istiyorum eklenmiyor adresi doğru giriyorum. Ne yapmalıyım?
Bendede durum aynı
Var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acai For iphone temanın ismiDayı temaların adını da yazaydın be sabahın 4ünde tema aratıcan bize
Temalar ayrıca yüklenir. Hangi temayı istersen ismini yazıyorsun indiriyorsun sonra snowboardı açıyorsun select theme diyip seçiyorsun.Snowboard temalar bende görünmüyor ama. Ayrıca mı yükleniyor.
Callbar x henüz uyumlu değil bende yükledim aramalar gelince safe moda atıyor. Cihaz ip6sEe konuda callbar x kuran var ama uyum listesinde çalışmıyor uyumlu değil gösteriyor. Şimdi kuralım mı kurmayalım mı?
Acai For iphone temanın ismi
[automerge]1551292030[/automerge]
Temalar ayrıca yüklenir. Hangi temayı istersen ismini yazıyorsun indiriyorsun sonra snowboardı açıyorsun select theme diyip seçiyorsun.
[automerge]1551292096[/automerge]
Callbar x henüz uyumlu değil bende yükledim aramalar gelince safe moda atıyor. Cihaz ip6s
Kardeşim ( xeninfo ) hangi repodan indirebilirim yardımcı olurmusunRepolarda açıklama yazar.
Merhaba.
FingerTouch iki kere tıklayınca switcher ile birlikte ekran assagi iniyor mu?
Hocam bu sorunu bende yaşıyorum ve bir çözüm bulamadım. Yardımcı olacak birisi var mı?
Birde bu tweak i deneyin
6s plus çalışıyor
Yalnız gıcık bi durum var hangi tweak i yüklersem yükliyim Titreşim geri dönüşü dengesiz oluyor
Hocam bide bu tweak i denearkadaşlar birşey soracağım. jb yaptıktan sonra reachability ayarı var biliyorsunuz ekranı küçültüyor touch idye iki kez dokununca. bu ayarı kapatamıyorum. küçülmesin istiyorum ama yapamıyorum. ayarlardan kapatsamda iptal olmuyor. bu durumu yaşayan var mı başka acaba çok merak ettim
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam reposuDVirtualhome diye bir tweak yokki bende cydiada çıkmıyor
düzeltme;safariye yazınca repo ismi çıktı farklı bir repoda varmış. bence bu daha güzel. ve çözüm oldu. teşekkür ederim
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kurulu olan tweakı tekrar kurmaya çalışıyorsunuz. Kurulu olanlar kısmına gelip uzman sekmesinden karen yazan tweakleri silin.Arkadaşlar şu sorunun bir çözümü var midir?
temanın adı nedir ?CleanHomeScreen Sorunsuz çalışıyorEkli dosyayı görüntüle 9440
Bende çalışmadıHocam bide bu tweak i dene
[automerge]1551303476[/automerge]
Hocam reposu
Tweak : DVirtualHomeBende çalışmadı
felicitytemanın adı nedir ?
![]()
beyler control center böyle açılıyor cc ile ilgili bir tweak yok betterccxı yükledikten sonra böyle oldu hatayı çözebilen var mı ona göre siloya döneceğim tekrar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
Bana ulaşmadı hala12 kişiye copic 2 gönderdim. Meğer ne tutulan bi tweakmiş