bende 29 gün diyor sürüm b33Hepsinde aynı diye biliyorum 285 gün
bende 29 gün diyor sürüm b33Hepsinde aynı diye biliyorum 285 gün
Paypall satın alma işini nasıl çözüyorsunuz?
[automerge]1551162917[/automerge]
Notchification ücretli. Ücretsizi var mı bildiğiniz?
b34 yükledim hala 29 gün diyor neye göre bu anlamadım daha 3,4 gün oldu jeilbreak yapalıB34’te 282 gün
peki ben şimdi son sürümü nasıl kuracağım. şuan b32 var b35’i şuan kurmak istesem ne yapmalıyım? bilgisayarım yok. telefon üzerinden nasıl yapabilirim arkadaşlar?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paypall satın alma işini nasıl çözüyorsunuz?
[automerge]1551162917[/automerge]
Notchification ücretli. Ücretsizi var mı bildiğiniz?
Hangi repodan indirdiniz hocam ücretsizi bende bi denesem. Ücreti yüksek değil ama zahmetlilisans aracılığıyla aktif oluyor ücretsizi beklemeyin bende var şuan fakat hataları var
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
Hangi repodan indirdiniz hocam ücretsizi bende bi denesem. Ücreti yüksek değil ama zahmetli
Anladım hocam eyvallah. Ben paypal ayarlamaya çalışayımbenimki ücretsiz sürüm değil en son çıkan sürüme kadar hatalı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
Vpn ile almanya paypal hesabı açıp, kredi kartı sanal kartınızı ekleyebilirsiniz..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladım hocam eyvallah. Ben paypal ayarlamaya çalışayım
Tema ve üstteki çakma x tweak alabilir miyim reisÇakma X
![]()
Tema ve üstteki çakma x tweak alabilir miyim reis
Beyler xenhtml hangi repoda bilgisi olan varmı
12.1.1 Beta3 e geçiş yapabilirsin. 2 gün önce 12.1.4 ten geçiş yaptım. Sonra da jailbreak.Malesef yok dostum bulamaman normal en son 12.1.2 ye geldi
Hocam bytafont içersinde o font bulamadım siz hangi tweakle değiştirdiniz acabaNe yaptım bilmiyorum ama bi şekilde kaldırdım uasharedtools u sorunum çözüldü anlamadım bende
Helvetica neune
EvetLocallappstore çalışıyor mu listede göremedim arkadaşlar
Maçkolik ve ınshot pro aldım ama her uygulama da çalışmıyorLocallappstore çalışıyor mu listede göremedim arkadaşlar
Evet
[automerge]1551183762[/automerge]
Maçkolik ve ınshot pro aldım ama her uygulama da çalışmıyor