Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Hangi jb aracını kullanıyorsunuz.
Hata görüntüsünü atarmısınız.
evet 12.1.4 bende arıyorum appsync.karen repo dakiler yüklenmiyor maalesef sürüm ile ilgili gibi sıkıntı 12.1.2 den yukarısında çalışmıyor galiba,güncelleme bekliyecez sanırım

evet 12.1.4 bende arıyorum appsync.karen repo dakiler yüklenmiyor maalesef sürüm ile ilgili gibi sıkıntı 12.1.2 den yukarısında çalışmıyor galiba,güncelleme bekliyecez sanırım

Dediğiniz gibi tweakın güncellenmesi gerek şimdilik yüklemeyin.

arkdaşlar 12.2 uncover jailbreak kurdum . çokta memnunum fakat şöyle bir sıkıntım var .ekran kilitliyken bir bildirim geliyor,üzerine basıp şifreyi girip açıyorum teli ama bildirimi gelen uygulamaya gitmiyor telefon . bunun sebebi ne olabilir ....

lockhtmtl işini yapan başka aktif tweak varmı arkadaşlar.bayadır yokum bu alemde.ekran koryucu ls lerim var,onları kuracağım.bırde bilgisayardan ana dosyalara girip elle yüklemeyi yapabileceğim bir dosya yöneticisi.

lockhtmtl işini yapan başka aktif tweak varmı arkadaşlar.bayadır yokum bu alemde.ekran koryucu ls lerim var.onları kuracağım.bırde bilgisayardan ayarlara girip elle yüklemeyi yapabileceğim bir dosya yöneticisi.

Xen html kullanabilirsin pc için itools

Bioprotect alimi restore ediyorum sucsses diyor ama bi turlu ayarlarina giremiyorum hala satin al diyor neden acaba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar
Ben youtube++ ve wp++ ı kullanmak istiyorum.Nerden nasıl indirebilirim yardım ederseniz. Birde dışardan uygulama indirince bir süre sonra uygulama açılmıyor tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. doğrulama sorununu engelleyen tweak varmı?

@sobi
e0b73e6bafc6aacaeafeda78bca4189f.jpg

Her iki repoyu sil tekrar kaynakları yenile

arkadaşlar merhaba,

bu uygulamaların repo kısımları boş forumda hangi repo hangi tweak pek güncel birşey göremedim bilgisi olan rica etsem paylaşabilir mi? konu içinde belirtilen repolarda bulamadım ios 8 den peri ilk jailbreak yapışım beni mahzur görün

arkadaşlar merhaba,

bu uygulamaların repo kısımları boş forumda hangi repo hangi tweak pek güncel birşey göremedim bilgisi olan rica etsem paylaşabilir mi? konu içinde belirtilen repolarda bulamadım ios 8 den peri ilk jailbreak yapışım beni mahzur görün

Tweakları ve repolarını konu linkinden inceleyerek yükleyebilirsiniz.

Geri