Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Buyur
90b741991e05314db39ea64b24339f39.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mer usta Cracklı tweaksi telefona bir zarari varmi jb te bir sorun yaratirmi tesekurler

Tweakların çoğu A12 cihazlar ile uyumlu değil, satın almış dahi olsan dikkat et, uyumsuz olanlar düzeltemeyeceğin sorunlara neden olabilir. Aynı şekilde cracklı tweaklardan da uzak dur. meydana getirdiği hatalar yüzünden Jb kaybetme nedenlerinin başındadır. Cihazındaki kilitlenmeler ve donmalar, uyumsuz ve cracklı tweaklardan kaynaklı. Kaldırdığın tweakların uzantılarınıda filza ve icleaner temizle.

mer senin dediyin gibi uyumsuz tweaksler siliyorumvede temizliyorum normelde crackli olan his sorun yapiyor guzel calisiyor yuklediyim butun tweakler 12A uyumludur guzekde calisiyor jb ciktigindan beri 50 tweak yukledim hepsi denedim guzel calisanlari buraktim kalanlari temizledim simdilik iyi calisiyor sikiti yok

arkadaşlar xsmax a12 jb li cihazım için ücretsiz uygulamaları nereden indirebilirim oyun app vb gibi ? appcake çalışmıyor a12 de böyle başka bir tweak uygulama var mıdır app store uyguşamalarını indirebileceğim a12 için ?

Tapatalk kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar bioprotects i, callbar ı crackli çalışan bir reposu var mı ? hayır şimdi bana çıkıp arkadaşım crackli taleplerine yanıt vermiyoruz git paypall dan satın al diyen çıkmasın zira paypall başlığı altında günlerce bu işlemin olmadığını ve forumun birkaç yöneticisine bu sorunumu ilettiğim halde çözüm bulunamadığını burada belirtmek isterim.

Hayırlı akşmalar arkadaşlar bi sorum olacaktı. Deneme sürümüyle kullandığımız bir uygulamanın deneme sürümü dolunca bunu sıfırlayabilecek bir tweak ya da yol var mı? Teşekkürler

s. a. arkadaşlar. en alttaki bara 5 icon ekleme tweak arıyorum. sadece 5 li yapsın yeter ayrıntısına gerek yok
2- kontrol merkezindeki ses ve parlaklık yerine yüzde ekleme tweak hakkında yardımcı olursanız sevinirim. hayırlı ramazanlar

s. a. arkadaşlar. en alttaki bara 5 icon ekleme tweak arıyorum. sadece 5 li yapsın yeter ayrıntısına gerek yok
2- kontrol merkezindeki ses ve parlaklık yerine yüzde ekleme tweak hakkında yardımcı olursanız sevinirim. hayırlı ramazanlar

Floating dock
Sugarcane

Arkadaşlar burası yerimi bilmiyorum ama şu resimde pil simgesi mavi bunu yapan tweak hangisi ?
1badc6cbcc75f9879525f9d8824a1fa6.jpg

ios12 de calisan Locallappstore hangi repoda arkadaslar?

Geri