Çözüldü iOS 11 Sileo Hk.

omeraksoy

Banned
Yasaklı
Merhabalar cihazım 6 ve ios 11.3.1 sürümü uncover kullaniyorum fakat sileo geçmek istiyorum gecen gün electrakurdum ve sıfırlayıp electra ile jb yaptım cydia icinde gelen sileoyu kurdum fakat sonrasında sürekli hata aldim sileoda birşey kurulmuyordu ios 11 için nasıl yapacağız???

Sileo update helper görünüyor mu?

Hey gidi günler be ömer o mazide kaldı o günler:)😂

Ancak ios 12.2 sep kullanacan parola touch id kullanmaman lazım sep tam uyumlu değil çünkü
O zaman kalsın ama Kenan kardeş bu sep ile restore yaptı ama sorun olmamıştı iOS 11.3.1 aynı sürüme restore etniştim

Son düzenleme:
O zaman kalsın ama Kenan kardeş bu sep ile restore yaptı ama sorun olmamıştı iOS 11.3.1 aynı sürüme restore etniştim
O zaman 12.1.3 veya 12.1.4 açıkken yapmıştır. 25 marttan sonra yaptıysa latest-sep komutu 12.2 yi kullanır tabi 12.1.3-4 sepini özel çekil yapmadıysa

O zaman 12.1.3 veya 12.1.4 açıkken yapmıştır. 25 marttan sonra yaptıysa latest-sep komutu 12.2 yi kullanır tabi 12.1.3-4 sepini özel çekil yapmadıysa
Tarih baktım 12 Nisan da yapmış??

Gördüm bende parola touch id kullanmamanı tavsiye ediyorum. @Theboogeyman arkadaşta bugün aynı sorunu yaşadı. Parola girince telefon restarta zorluyo birkaç saniye sonra
Konu dağıtım kursura bakma bir sorum daha olacak bu sorun herkeste mi yoksa bazı kişilerdemi oluyor ??

Konu dağıtım kursura bakma bir sorum daha olacak bu sorun herkeste mi yoksa bazı kişilerdemi oluyor ??
12.2 sep kullananlarda oluyor işte. Er geç ortaya çıkıyo 2 hafta 1 ay felan

Geri