Neler yeni

iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı!

Her iki araç anladığım kadarıyla semi-untethered. Peki untethered çıkar mı? Bekleyelim mi? Birde insanlar Electra dan ziyade unc0ver ın daha stabil ve hızlı olduğun bahsediyor internet sitelerinde. Bilgi sahibi olan var mı acaba.
Untethered çıkma ihtimali yok, uncover saurik tarafından destekleniyor.

Unc0ver i bilgisayar olmadan, cydia impactor vs uğraşmadan kurdum. İlk denememde cydia gelmedi, ikinci defada geldi. Herşey gayet hızlı ve stabil.

Denemek isteyenler adresinden yapabilir.

Not: Tel iphone se.

electranın yeni versiyonu çıkmış, ayrıca cydia ikonu gözükmeyen varsa özelden yardımcı olabilirim :)

electranın yeni versiyonu çıkmış, ayrıca cydia ikonu gözükmeyen varsa özelden yardımcı olabilirim :)

Burdan yardımcı olursan çok kişiye yardımcı olmuş olursun.. özelden tek kişiye yardımcı olacaksın ama burdan belkide onlarca kişiye yardımcı olmuş olursun..

Arkadaşlar merhaba. Appcake tarzı 11.4.1 jailbreak destekli tweak arıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Telefon kendi kendine kapanıp açılıyor daha sonra cydia açılmıyor bir kaç kez
oldu çözümü ne=

i5s 11.4.1 için electra 1.2.7 oldu teşekkürler. Bu arada iki sorum var; indirebileceğimiz tweaklerin listesi vb var mı? iOS11 tweaklerinin hepsi sorunsuz çalışır mı?

cydiada hata veriyor tweak yükleme aşamasında atıyor cydia sorun neden kaynaklanıyo acaba filazilla yok yüklenmiyor

Bende electraya basınca already jailbroken yazıyor cydia geldi icleaner pro ve NGXPlay yükledim simgeleri ana ekrana geldi icleaner çalışıyor ngx deneyemedim daha telefonu araca bağlayamadım
Carbridge çalışmıyor uyumsuz şuan Yükleyince simgesi gelmedi ana ekrana
Şarj sorunum var bu konuda yardım edebilirmisiniz

Bende electraya basınca already jailbroken yazıyor cydia geldi icleaner pro ve NGXPlay yükledim simgeleri ana ekrana geldi icleaner çalışıyor ngx deneyemedim daha telefonu araca bağlayamadım
Carbridge çalışmıyor uyumsuz şuan Yükleyince simgesi gelmedi ana ekrana
Şarj sorunum var bu konuda yardım edebilirmisiniz

CarBridge simgesi ekrana gelmiyor bildiğim kadarıyla lakin program çalışmıyor doğru. NGXPlay de ise sadece ekran yansıtma aktif o da dikey olarak sadece tam ekran olmuyor. Onun dışında app leri kullanamıyorsunuz. Şarj sorunu olmadı bende. Unc0ver aracını kullandım.

Dostum neler yaptın da oldu? ben bir türlü başaramadım.
Açıklamada ki her şeyi yaptım hani şu kapatman gereken: iPhone’umu bul, parola, parmak okuyucu, siriyi ve altındaki tüm uygulamaları ve arka planda olan tüm uygulamalar. Sonra telefonu açıp kapattım. Sonrasında google a electra 1.2.7 yazdım. İndirdim ipasını indirip imactordan yükledim. Yüklerken sorun olmasın diye baya bekledim. Aynı şeyi electrayı açtıktan sonra da yaptım. Electra ilk yüklenirken sadece wifi açık olmalı. İyi şanslar

iphone 7 plus 11.4.1 var elimde. Jailbreak yapsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum. 11.3’te sürüm kaybettim jailbreak esnasında. 7+ jailbreak yapan var mı acaba?

Geri