Çözüldü ios 11.4.1 cydia silindi

danielnecippe

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar,
Dün cydia ya bir güncelleme geldi. Güncelleme yapıldığı zaman kaldırılacak olanlar kısmında ‘cydia gui only’ vardı. bir şey olur diye güncellemedim.
Daha sonra sileoya girdim. orada da güncelleme gözüktü ancak kaldırılacaklar kısmı gözükmedi, ben de sorun olmaz diye oradan yaptım güncellemeyi. yapmaz olaydım ki cydia silindi.

Forumda arattım ancak düzeltme yolları işe yaramadı sanırım ilk kez ben karşılaşıyorum bu sürümde. tüm tweakleri silmeden yapılma yolu var ise yardımınızı talep ederim.

cihazım iphone 6s
sürüm ios 11.4.1

şimdiden teşekkür ederim

bugün bu konu ile alakalı bir konu daha açılmış, sanırım electra tarafından bilinçli yapılan bir durum. bizim sileo kullanmaya yönlendiriyorlar veya mecbur bırakıyorlar. 6s ios 11.4.1 için en iyi uncover sürümü hangisi acaba, en iyisi uncover şuan için..

Evet Electra zorunlu güncelleme ile cydia yı kapattı aynı sürümde unc0ver ı kullanabilirsiniz.
Buradan son sürüm unc0ver yada beta 49 kullanabilirsiniz.

@Blackcodetech ben de aynı sorunu yaşadım telefonum Electra jb li 11.4.1, cydia güncelledikten sonra ikon kayboldu, şimdi uncOver kurabilmem için semirestore yapmam gerekiyor anladığım kadarıyla, fakat restore etmeden önce kurulu tweaklerin kaldırılması gerekiyordu diye biliyorum yoksa elmada kalabilir. Şimdi ben cydia ikonu olmadan tweakleri nasıl kaldıracam? Ya da Electra jb liyken restore etmeden uncOver kurabilir miyim ?

@Blackcodetech ben de aynı sorunu yaşadım telefonum Electra jb li 11.4.1, cydia güncelledikten sonra ikon kayboldu, şimdi uncOver kurabilmem için semirestore yapmam gerekiyor anladığım kadarıyla, fakat restore etmeden önce kurulu tweaklerin kaldırılması gerekiyordu diye biliyorum yoksa elmada kalabilir. Şimdi ben cydia ikonu olmadan tweakleri nasıl kaldıracam? Ya da Electra jb liyken restore etmeden uncOver kurabilir miyim ?
sileodan kaldırılıyor sanırsam, veya icleaner ile kaldırabilirsin

Kahrolası Electra yerine unc0ver kurdum ama bu sefer de böyle bir hata verdi yardım edecek var mı ? Cydia yok electrayı kuruyorum jailbreak yapmıyor tweaks deaktif ediyorum yine yapmıyor

Ekli dosyalar

• 56230A0E-D04E-4E45-A137-4B64572E6D2A.jpeg
    56230A0E-D04E-4E45-A137-4B64572E6D2A.jpeg
    163.4 KB · Görüntüleme: 11
@Sockettor

Forumun şöyle içinden gir dışından çık tam 4-5 yerde sorduğun sorunun cevabını bulacaksın :) bu durumda kendi kafana göre yaparsan kesinlikle Elmada kalırsın :)

JailbreakTR

@efsane6
Hocam öncelikle ö.m ile yardımınız için çok teşekkür ederim dediğinizi harfiyen yaptım ama bu sefer de şöyle bir hata verdi

Ekli dosyalar

• 31AC0FF9-2D61-402D-9880-CD357A1D2238.jpeg
    31AC0FF9-2D61-402D-9880-CD357A1D2238.jpeg
    171.3 KB · Görüntüleme: 12
@Sockettor
yolun yarısını geçtin sayılır

Şimdi 1-2 kere daha CİHAZI yeniden başlat ve tekrar JB yap... unc0ver aç 1 dk bekle ve jailbreak butonuna tekrar tıkla

JailbreakTR

herkese günaydın öncelikle sileo yüklendikten sonra kaldırılan cydia kalıntılarını silmiş olsak sıkıntı olurmu icleaner veya filzadan
@efsane6

herkese günaydın öncelikle sileo yüklendikten sonra kaldırılan cydia kalıntılarını silmiş olsak sıkıntı olurmu icleaner veya filzadan
@efsane6

Unc0ver’e geç keyfine bak... uğraşma Sileo vs. gibi araçlarla

JailbreakTR

@efsane6
Electra benim icin daha stabil geldi sileo'da fena degil soruma cevap vericek olursak dedigim islemleri yapmis olsam saglikli olur :)

@efsane6
Electra benim icin daha stabil geldi sileo'da fena degil soruma cevap vericek olursak dedigim islemleri yapmis olsam saglikli olur :)

O zaman Delectra ile Cihazı temizle , filzaJailed gerekebilir, Electra ile Jailbreak yap...

JailbreakTR

@efsane6
Bilgi icin tesekkurler
[automerge]1556724943[/automerge]
@efsane6
Hocam yanlis anlasilma oldu galiba demek istedigim suan sileo yuklu ve otomatik olarak cydia kalkmisti filzadan veya icleaner'dan cydia'aya ait olan dosyalari silmek istesem problem yaratirmi

Moderatör tarafından düzenlendi:
@efsane6
Hocam yanlis anlasilma oldu galiba demek istedigim suan sileo yuklu ve otomatik olarak cydia kalkmisti filzadan veya icleaner'dan cydia'aya ait olan dosyalari silmek istesem problem yaratirmi

Cydia ikonu yok olmuştu telefonumda, icelaner ile tweakleri silip Electra restore edeyim dedim unc0ver’e geçiş için, önce icleaner i update edeyim dedim ve iCleaner güncellendi cihaz kapandı açıldı ve baktım ki cydia geri döndü yüklendi şuan cydia çalışıyor ve ben şok:) restore etmekten kurtuldum, acaba Electra güncelleme mi getirdi ya da geçici bir şey mi anlamadım olayı...

Geri