0 0sm4nl1 Kayıtlı Üye JailbreakTR 21 Haz 2018 #1 Biraz tss saverdaki olandan daha zor ama basarila bilir cünkü Geosn0w Tutorial yapmis sizi direkt onun Videosuna yönlendiriyorum Video Ingilice^dir ve umarim baskasi koymamistir foruma cünkü koymadan önce baktim bu Konu hakkinda birsey var mi diye.
Biraz tss saverdaki olandan daha zor ama basarila bilir cünkü Geosn0w Tutorial yapmis sizi direkt onun Videosuna yönlendiriyorum Video Ingilice^dir ve umarim baskasi koymamistir foruma cünkü koymadan önce baktim bu Konu hakkinda birsey var mi diye.
Nortorein Aktif Üye JailbreakTR 22 Haz 2018 #2 11.3.1 deyim aynı sürüme restore etmek istiyorum, shsh kaydım da var. İlla 11.3 beta 6 ya geçmek zorunda mıyım?
11.3.1 deyim aynı sürüme restore etmek istiyorum, shsh kaydım da var. İlla 11.3 beta 6 ya geçmek zorunda mıyım?
yusuf_ Yetkili Administrator 22 Haz 2018 #3 Nortorein: 11.3.1 deyim aynı sürüme restore etmek istiyorum, shsh kaydım da var. İlla 11.3 beta 6 ya geçmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla ... Hayır, FutureRestore konusuna bakarak Restore yapabilirsiniz
Nortorein: 11.3.1 deyim aynı sürüme restore etmek istiyorum, shsh kaydım da var. İlla 11.3 beta 6 ya geçmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla ... Hayır, FutureRestore konusuna bakarak Restore yapabilirsiniz