JAKON Aktif Üye JailbreakTR 8 Tem 2018 #1 Eski sürümlerde 3D Touch olmayan cihazlara tweak ile ekleniyordu var mu şimdi öyle tweak iOS 11.3.1 ile uyumlu
Eski sürümlerde 3D Touch olmayan cihazlara tweak ile ekleniyordu var mu şimdi öyle tweak iOS 11.3.1 ile uyumlu
S scrapully Kayıtlı Üye JailbreakTR 8 Tem 2018 #3 Bunu yükle : Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
emresalt3 Kayıtlı Üye JailbreakTR 8 Tem 2018 #4 adamsiniz beyler birde ekrani kaldirinca ekran gelmesi oluyo 6S lerde onun tweaki yokmu
yusuf_ Yetkili Administrator 8 Tem 2018 #5 emresalt3: adamsiniz beyler birde ekrani kaldirinca ekran gelmesi oluyo 6S lerde onun tweaki yokmu Genişletmek için tıkla ... Çalışması hakkında bilgim yok yanlız. Sitemizin reposunda bulabilirsiniz
emresalt3: adamsiniz beyler birde ekrani kaldirinca ekran gelmesi oluyo 6S lerde onun tweaki yokmu Genişletmek için tıkla ... Çalışması hakkında bilgim yok yanlız. Sitemizin reposunda bulabilirsiniz
JB-Alper Çalışkan Üye JailbreakTR 8 Tem 2018 #6 scrapully: Bunu yükle : Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Bunu dememiştim olmadı bende deneyen var mı çalışıyor mu ? Ben mi yapamadım
scrapully: Bunu yükle : Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Bunu dememiştim olmadı bende deneyen var mı çalışıyor mu ? Ben mi yapamadım
HakanTanna Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Tem 2018 #8 Uygulamalardan 3d touch ile çıkmak için tweak varmı bilginiz varmı