Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

en son yayınlanan exploit ile electra yı çalıştırmayı başarmışlar ama henüz ne kadar stabil olduğuna dair bilgi vermediler

Electra ekibinde çatlak başladı heralde elemanlar Twitter üzerinden birbirine laf sokmaya başladı
Coolstar da baktım girmiş aralarına :)

Nullpixel-pwn20..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çeviri: Microsoft
Jailbreak yamalar oldukça 1.3.1 (yeniden bağlayın yama sadece henüz teşekkür için gerek @CorelliumHQ) hala yapmak için bazı iş var ama kararsız yeniden bağlayın yama :) olmadan test edebilmek için güzel olan sabit çalışan en var

c5cd3f07dd85a304dcf10248fb34e4d4.png

Cydia 11.3.1 sürümünde çalışıyor, Jailbreak hazır diyebiliriz :)

Moderatör tarafından düzenlendi:
[automerge]1529260288[/automerge]
galiba ilk jb çıktı fakat cydia yok.

Aynen. Kendisi de diyor bunu yüklemeyin, Electrayı bekleyin diye. Ben yeni başladım hobi, kendimi geliştirmek için diyordu. Ki bizim için bir yandan iyi aslında. JB yapan kişiler artacak, daha kısa sürede bize sunulacak. :D Ama nedense bu adamdan umudum var. İyi işler ortaya koyacak gibi geliyor.

Aynen. Kendisi de diyor bunu yüklemeyin, Electrayı bekleyin diye. Ben yeni başladım hobi, kendimi geliştirmek için diyordu. Ki bizim için bir yandan iyi aslında. JB yapan kişiler artacak, daha kısa sürede bize sunulacak. :D Ama nedense bu adamdan umudum var. İyi işler ortaya koyacak gibi geliyor.
Meraklı bir kişi kendisi, iyi araştırmacıdır. Kısa sürede jailbreak konusunda da yeterince yol kat etti zaten. İlerde güzel faydalanırız bu arkadaştan

Geri