Tabi bu şekilde ise zaten olmaz haklısınız burasını düşünedim.
YANLIŞ !!
Developer hesabi için daha doğrusu Cihaz eklemek için o Developer hesabına sadece UDID numarasını ekliyorsun bitti..
JailbreakTR
Tabi bu şekilde ise zaten olmaz haklısınız burasını düşünedim.
Hocam hoş diyorsun yapmaz diyorsun amma ve lakinYurdumun insanı işte hep Aceleci ve Sabırsız
1. Jailbreak için çalışmalar başladı ve ne zaman bitirir Coolstar yada başkası belli değil.
2. Jailbreak şu anda yapılsa bile zaten piyasa'ya sunulmayacak çünkü Developer hesabı isteyecek.
3. Developer hesabını önlemek için bir rapor (bug,Exploit) daha gelecek![]()
4. Zor bir iş Coolstar ve başka bir geliştirici için ama tabiki bunada aşacaklardır.
5. DEVELOPER HESABI İLE JAİLBREAK PİYASA'ya sürülmez
6. Güzel bir Jailbreak ve Bedava tabiki piyasaya sunulacaktır mutlaka.
Ben böyle görüyorum başka hiç bir mantıklı yolu yok
JailbreakTR
Hocam madem ki öyle açın bi konu elimizde olsun bi geliştirici hesabı forum olarak ne kaybımız olabilirki.YANLIŞ !!
Developer hesabi için daha doğrusu Cihaz eklemek için o Developer hesabına sadece UDID numarasını ekliyorsun bitti..
JailbreakTR
Arkadaşlar henüz ne geliştiriciler için ne de normal kullanıcılar için Jailbreak yok. Biraz daha bekleyin biraz daha savredin ne bu aceleniz
Evet kendi cihazımı da 11.3.1 e yükselttim ve pişman da değilim. @serif61 her ne kadar dereleri görmeden paşa sıvamıyorsa da SEP den dolayı Face ID nin çalışmaması gibi bir sorunu göze almak istemedim. Ayrıca Jailbreak siz de kullanılabiliyor arkadaşlar cihaz.. Evet bir çok özelliği insan özlüyor ama 12 saat olmadı açık paylaşılalı siz Jailbreak aracı çıksın herşey bitsin diyorsunuz.
Bu kadar tüketici olmayın.. Biraz bekleyin ve olayın güzelliğinin tadına varınJailbreak öldü denilen zamanlarda umutsuzluğunuzu da unutmayın
![]()
EvetAçığın başarılı olduğunu söylüyor sanırım değil mi?
Açığın başarılı olduğunu söylüyor sanırım değil mi?
Ne demek istiyor
Exploit işe yarıyor eğlence başlasın filan diye artistlikler filan boş laf işte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ohhh be şu coolstar a tek güvenmeyenin ben olduğumu sanıyordum ama işteee nerde o eskiler bu çocuklara kaldık adam dalga geçiyor bizle
Adam olduğu konusunda da tereddütler varOhhh be şu coolstar a tek güvenmeyenin ben olduğumu sanıyordum ama işteee nerde o eskiler bu çocuklara kaldık adam dalga geçiyor bizle
elde bu var hacı ipadimde ios8.4.1 varGüvenmyorum diyenler şu anda kimin yayınladığı Jailbreak i kullanıyorlar acaba![]()
Vallahi ben diğerini bir gün önce güncellediğim için kaçırdım coolstarınkini hiç kullanmadım hocam ben sadece fikir yürütüyorum bak adamın yaptığı bana şöyle geliyor tam tepkiler büyüyor bi tweet atıp sakinleştiriyor 3-4 gün önce ilk donate barını açtığında Twitter coşmuştu iki üç tweet attı herkes bağışını yaptı.Tamamen komplo teorisi buGüvenmyorum diyenler şu anda kimin yayınladığı Jailbreak i kullanıyorlar acaba![]()
Adam olduğu konusunda da tereddütler var![]()
Adam kesinlikle değil ya kadın ya çocuk yada gay filan erkek olda sürekli kadınsı avatar seçermi
Kesinlikle katılıyorumAdam kesinlikle değil ya kadın ya çocuk yada gay filan erkek olda sürekli kadınsı avatar seçermi