Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

Yurdumun insanı işte hep Aceleci ve Sabırsız

1. Jailbreak için çalışmalar başladı ve ne zaman bitirir Coolstar yada başkası belli değil.

2. Jailbreak şu anda yapılsa bile zaten piyasa'ya sunulmayacak çünkü Developer hesabı isteyecek.

3. Developer hesabını önlemek için bir rapor (bug,Exploit) daha gelecek
3abb72427ab2c94ec2ff3123892e422a.jpg

4. Zor bir iş Coolstar ve başka bir geliştirici için ama tabiki bunada aşacaklardır.

5. DEVELOPER HESABI İLE JAİLBREAK PİYASA'ya sürülmez

6. Güzel bir Jailbreak ve Bedava tabiki piyasaya sunulacaktır mutlaka.

Ben böyle görüyorum başka hiç bir mantıklı yolu yok

JailbreakTR
Hocam hoş diyorsun yapmaz diyorsun amma ve lakin Screenshot_20180606-112347.png

Son düzenleme:
Bilmiyorum ya bu coolstar biraz tuhaf tam jb haberi bekleriz adam overwatch dan paylaşım yapar 1088$ lık donate aldı umrunda değiliz

Arkadaşlar henüz ne geliştiriciler için ne de normal kullanıcılar için Jailbreak yok. Biraz daha bekleyin biraz daha savredin ne bu aceleniz :D

Evet kendi cihazımı da 11.3.1 e yükselttim ve pişman da değilim. @serif61 her ne kadar dereleri görmeden paşa sıvamıyorsa da SEP den dolayı Face ID nin çalışmaması gibi bir sorunu göze almak istemedim. Ayrıca Jailbreak siz de kullanılabiliyor arkadaşlar cihaz.. Evet bir çok özelliği insan özlüyor ama 12 saat olmadı açık paylaşılalı siz Jailbreak aracı çıksın herşey bitsin diyorsunuz.

Bu kadar tüketici olmayın.. Biraz bekleyin ve olayın güzelliğinin tadına varın ;) Jailbreak öldü denilen zamanlarda umutsuzluğunuzu da unutmayın ;)

Al bende de o kadar
Ios 12 e geçsemmi diyorum Carbridge tutuyor beni sadece
Ordada Waze ve googlemaps desteği verecek artık apple
Gece modu daha iyi AR bilmiyorum bence gayet güzel şeylerde var artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Exploit işe yarıyor eğlence başlasın filan diye artistlikler filan boş laf işte

Ohhh be şu coolstar a tek güvenmeyenin ben olduğumu sanıyordum ama işteee nerde o eskiler bu çocuklara kaldık adam dalga geçiyor bizle.Tweetin altındaki yorumlara bakın eta? Yani işte ne zaman gelecek diyorlar cevaplar hep seneye filan herkes birbirini trollüyor herkes umutlarını azaltmaya başladı şakaya döndü iş

Ohhh be şu coolstar a tek güvenmeyenin ben olduğumu sanıyordum ama işteee nerde o eskiler bu çocuklara kaldık adam dalga geçiyor bizle

Eyvallah hacım eskiler başkadır
Saygılar

İllaki çıkacak ipsw bile yazdı da işte bizi beklete beklete bi iPhone daha alın bi iPad daha yetmedi ev yetmedi arabaya gidiyor iş.Bu tweeti de atmazdı da tepkileri gördü

@Dogukan @serif61

Eskiler iyiydi de bitti artık eskiler.FBlilerin Alex muhabbetine döndü.Onları unutun şu ana bakalım

Güvenmyorum diyenler şu anda kimin yayınladığı Jailbreak i kullanıyorlar acaba :D
elde bu var hacı ipadimde ios8.4.1 var

Sürüm düşürmeye izin verseler kim kalır acaba ios 11 de coolstarın sürekli donan jailbreakinde

Güvenmyorum diyenler şu anda kimin yayınladığı Jailbreak i kullanıyorlar acaba :D
Vallahi ben diğerini bir gün önce güncellediğim için kaçırdım coolstarınkini hiç kullanmadım hocam ben sadece fikir yürütüyorum bak adamın yaptığı bana şöyle geliyor tam tepkiler büyüyor bi tweet atıp sakinleştiriyor 3-4 gün önce ilk donate barını açtığında Twitter coşmuştu iki üç tweet attı herkes bağışını yaptı.Tamamen komplo teorisi bu

Adam kesinlikle değil ya kadın ya çocuk yada gay filan erkek olda sürekli kadınsı avatar seçermi

Amaaan hocam neyse ne şu jailbreak i yayınlasında ister kadın ister gay :) :)

Bu twiti atip kaldirmis nedemek istiyorsa artik

Ekli dosyalar

• DF5E1A99-AE5E-44A3-A5C2-65D892FF42D8.jpeg
    DF5E1A99-AE5E-44A3-A5C2-65D892FF42D8.jpeg
    244.6 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar sakin olalım,
Henüz açık paylaşılalı saatler oldu hemen jailbreak aracı beklemeyin.

Developer hesabı işi falan aşılacaktır. Eğer aşılamazsa forum olarak geliştirici hesapları alıp hepimizin derdini bir şekilde çözmek için uğraşacağız.

Eski jailbreak’leri özleyenler eski sürümler ile şimdiki sürümler arasında ne kadar yol kat edildi görüyoruz. Artık eskisi gibi kolay değil bu işler.

Gelişmeleri bizde takip ediyoruz. Şuan bekleyelim ve houdini ya da başka bir araç, ipa çıkarsa bunlardan uzak duralım. Daha önce to.panga ile epey uğraşan arkadaşlar olmuştu.

Geri