Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

Aslında çokda zor bir durum yok hacılar forum olarak alırsınız bir devoloper hesabı 100 cihaz kayıt hakkı oluyor bir hesabın 1-2 dolar ödeyen herkesin cihazını kaydedersiniz olur biter en kötü ihtimalle bu 2 dolar nedir ki bir senede sertifika derdiniz olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir daha coolstara güvenmeyeceğim

Demekki pişmanlıklar var ama merak etmeyin bu kısım bir nabız yoklama

Devoloper sertifikası olmadan da jailbreak yapılabilicek sadece biraz sabır etmeniz lazım yakında hallederler bu aşamayıda

Aslında çokda zor bir durum yok hacılar forum olarak alırsınız bir devoloper hesabı 100 cihaz kayıt hakkı oluyor bir hesabın 1-2 dolar ödeyen herkesin cihazını kaydedersiniz olur biter en kötü ihtimalle bu 2 dolar nedir ki bir senede sertifika derdiniz olmaz

Aynen bencede

SM-T315 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demekki pişmanlıklar var ama merak etmeyin bu kısım bir nabız yoklama

Devoloper sertifikası olmadan da jailbreak yapılabilicek sadece biraz sabır etmeniz lazım yakında hallederler bu aşamayıda

Yok moruk bu işin içinde başka birşey var bu lan beer ve coolstar zaten ortak ve bu olayı daha öncede biliyorlardı sadece insanları bekletip güzelde para kaldırmaktı adam bir telefon bir iPad aldı günlerce insanları heveslendirdi aaaaa yokmuş dedi 😂 bu işte birşey var net diyorum

@omeraksoy Bende geçmekte çok tereddüt etmiştim bu işte bişey var herkesi geçirip patlatacaklar diye.Ama bence öyle bişey yok sadece zaman alacaktır

Yok moruk bu işin içinde başka birşey var bu lan beer ve coolstar zaten ortak ve bu olayı daha öncede biliyorlardı sadece insanları bekletip güzelde para kaldırmaktı adam bir telefon bir iPad aldı günlerce insanları heveslendirdi aaaaa yokmuş dedi bu işte birşey var net diyorum

Coolstar istese daha da bekleyip çok fazla para kaldırabilirdi sadece telefonla yetinmezdi zamanında çok böyle şeyler gördük jailbreak yapsınlar diye yardım toplandı ger sayıldı falan filan

Siz bana güvenin bu bir nabız yoklama

Zamanı gelince salıcaklar işe yarar jailbreaki

Gerçi untethered olmayan jailbreak de ne kadar işe yararsa ahh pangu ahh taig ah geohot

Tabi bekleme sürecinde beklemek istemeyenler devoloper hesabı alıcaktır mutlaka
Sabredin dostlar bana güvenin biraz

Valla bir kez daha dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerek lafını söyleyene hak verdim

Tamam jailbreaki olmayanlar geçsin ama zaten bir jailbreak kullanıpda ios 11.XX den 11.3.1 e geçen sizlere ne demeli o kadar sağda solda paylaşım yaptılar twitterda falanda ki jailbreaki olanlar beklesin olmayanlar geçsin diye ama millet yine dayanamadı

Neyse hakkınızda hayırlısı kötümser kesinlikle olmayın bu sorun halledilir bir şekilde

Iphone X kullanıp faceID kullanamama riski nedenli geçiş yaptık
Henüz herşey çok yeni 1-2 güne belli olur diye düşünüyorum

52eb17862e371f8db2faf16f9e992c2d.png
Şöyle bir ekran görüntüsü dolaşıyor ortalıkta.

52eb17862e371f8db2faf16f9e992c2d.png
Şöyle bir ekran görüntüsü dolaşıyor ortalıkta.

Ne varki bunda
Jailbreak yayınlandı zaten devoloper hesabı olanlar kurmuştur bile sadece son kullanıcıya hitap etmiyor şu anda jailbreak oda zamanla halledilir

Peki developer hesabı olan nasıl bir yol izleyecek varmı tarifi?

Madem öyle madem jailbreak istiyoruz madem 1 hesaba 100 cihaz kayıt ediliyor açsın yöneticiler bi konu versin herkes payına düşeni alalım bizde geliştirici hesabı yokmu yönlendirecek kimse

Madem öyle madem jailbreak istiyoruz madem 1 hesaba 100 cihaz kayıt ediliyor açsın yöneticiler bi konu versin herkes payına düşeni alalım bizde geliştirici hesabı yokmu yönlendirecek kimse

Arkadaşlar sakin olun ve bekleyin size tavsiyem bir kaç güne normal olan çıkar bence hele bir sabredin bekleyin sular bir durulsun
Acele etmeyin önünüzü bir görün ondan sonra

Arkadaşlar konu yine yörüngesinden çıktı..!!

Şu anda ortada yarım bir paket var ve tamamlanması için bir kaç Exploit gerekiyor.. lan Beer bu hafta onlarıda gönderir ve paket tamamlanır..
Developer hesabı olursa bugün gönderilen Exploit ile ileriye gidilebilir yani beklemek gerekiyor.

Not: lan Beer onada bir çözüm bulduğunuda söylemişti ama tam nasıl olacak onuda sadece kendisi biliyor.
d232b7b7fddccde205d1094c3e5da7b6.jpg

Çözümü burda söylemiş

JailbreakTR

Ben bu işi araştırırım yakın zamanda size bildiririm exploiti incelemeliyim

Hemen verelim valla açılırsa böyle bi şey

iyi güzel diyosun da öğrenci olanlar da var ben mesela forumdaki herkes iphone x kullanıyor anasını satayım verirsiniz tabi biz ne yapacağız beş kuruş parasızız zaten

@efsane6 @gokmenecer @yusuf.ozgul @
Arkadaşlar sakin olun ve bekleyin size tavsiyem bir kaç güne normal olan çıkar bence hele bir sabredin bekleyin sular bir durulsun
Acele etmeyin önünüzü bir görün ondan sonra

hocam tabi sizde var jb ama günlerdir şurda hergün yüz defa jb geldimi diye bekleyen insanların artık sabrı tahammülü kalmadı. @efsane6 @yusuf.ozgul @gokmenecer
[automerge]1528272683[/automerge]
iyi güzel diyosun da öğrenci olanlar da var ben mesela forumdaki herkes iphone x kullanıyor anasını satayım verirsiniz tabi biz ne yapacağız beş kuruş parasızız zaten

Hocam elbette haklısınız fakat şurda toplasak zaten 100 kişiyiz 100 kişi 10 tl verse 1000 tl eder ben şahsen 10 kişinin ki karşılamaya hazırım. 100 tl kendi adıma kabul ederim tabi yöneticilerin desteği lazım

Yurdumun insanı işte hep Aceleci ve Sabırsız

1. Jailbreak için çalışmalar başladı ve ne zaman bitirir Coolstar yada başkası belli değil.

2. Jailbreak şu anda yapılsa bile zaten piyasa'ya sunulmayacak çünkü Developer hesabı isteyecek.

3. Developer hesabını önlemek için bir rapor (bug,Exploit) daha gelecek
3abb72427ab2c94ec2ff3123892e422a.jpg

4. Zor bir iş Coolstar ve başka bir geliştirici için ama tabiki bunada aşacaklardır.

5. DEVELOPER HESABI İLE JAİLBREAK PİYASA'ya sürülmez

6. Güzel bir Jailbreak ve Bedava tabiki piyasaya sunulacaktır mutlaka.

Ben böyle görüyorum başka hiç bir mantıklı yolu yok

JailbreakTR

Öyle 100 kişi aynı account kullanamaz arkadaşlar hiç kimse düşünmüyor mu herkesin cihaz imei si seri no su gözükecek icloud yedekleri herkesinki birbirne karışmaz mı ?

Arkadaşlar henüz ne geliştiriciler için ne de normal kullanıcılar için Jailbreak yok. Biraz daha bekleyin biraz daha savredin ne bu aceleniz :D

Evet kendi cihazımı da 11.3.1 e yükselttim ve pişman da değilim. @serif61 her ne kadar dereleri görmeden paşa sıvamıyorsa da SEP den dolayı Face ID nin çalışmaması gibi bir sorunu göze almak istemedim. Ayrıca Jailbreak siz de kullanılabiliyor arkadaşlar cihaz.. Evet bir çok özelliği insan özlüyor ama 12 saat olmadı açık paylaşılalı siz Jailbreak aracı çıksın herşey bitsin diyorsunuz.

Bu kadar tüketici olmayın.. Biraz bekleyin ve olayın güzelliğinin tadına varın ;) Jailbreak öldü denilen zamanlarda umutsuzluğunuzu da unutmayın ;)

Öyle 100 kişi aynı account kullanamaz arkadaşlar hiç kimse düşünmüyor mu herkesin cihaz imei si seri no su gözükecek icloud yedekleri herkesinki birbirne karışmaz mı ?
Tabi bu şekilde ise zaten olmaz haklısınız burasını düşünedim.
[automerge]1528273366[/automerge]
Arkadaşlar henüz ne geliştiriciler için ne de normal kullanıcılar için Jailbreak yok. Biraz daha bekleyin biraz daha savredin ne bu aceleniz :D

Evet kendi cihazımı da 11.3.1 e yükselttim ve pişman da değilim. @serif61 her ne kadar dereleri görmeden paşa sıvamıyorsa da SEP den dolayı Face ID nin çalışmaması gibi bir sorunu göze almak istemedim. Ayrıca Jailbreak siz de kullanılabiliyor arkadaşlar cihaz.. Evet bir çok özelliği insan özlüyor ama 12 saat olmadı açık paylaşılalı siz Jailbreak aracı çıksın herşey bitsin diyorsunuz.

Bu kadar tüketici olmayın.. Biraz bekleyin ve olayın güzelliğinin tadına varın ;) Jailbreak öldü denilen zamanlarda umutsuzluğunuzu da unutmayın ;)
Ustalar bekleyin diyorsa bekleriz sorun yok:)

Geri