Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

Arkadaşlar ben 12.2.6 sürümü kullanıyordum sizlerin jailbreak için 11.3.1 geçmesi tavsiyesinde bulundunuz için 11.3.1 geçtim ipsw sitesinden indirdim ama dfu modu ile güncellemedim sihft basıp itunesdengeri yükleye basıp cihazı güncelledim cihazımda daha önceden jailbreak yoktur sizce gelecek olan jailbreak ile bir sıkıntı yaşarmıyım yoksa dfu modu ile tekrarmı yüklesem tavsiyeniz nedir yardımcı olurmusunız 🧐

Coolstar twitter da iphone x ni övüyor millet kızıp duruyor ona yeni telefonunu övene kadar jailbreak i yayınla diye biride diyorki ian beer e gidin exploiti o yayınlamıyor vb gibi muhabbetler bu işin sonu ne olucak bakalım bekleyelim görelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Coolstar twitter da iphone x ni övüyor millet kızıp duruyor ona yeni telefonunu övene kadar jailbreak i yayınla diye biride diyorki ian beer e gidin exploiti o yayınlamıyor vb gibi muhabbetler bu işin sonu ne olucak bakalım bekleyelim görelim

Sendemi geçtin 11.3.1 :)

Dfu mod ile kurulum yap daha temiz olur sonuçta eski sürüm üstüne yeni sürüm kurmuş gibi olmuşsun ama dfu ile yaparsan risk en alt seviyeye düşer
Az önce uyardım sanırım ciddiye almadın. Konuya 1 gün boyunca cevap yazamayacaksın.

Arkadaşlar ben 12.2.6 sürümü kullanıyordum sizlerin jailbreak için 11.3.1 geçmesi tavsiyesinde bulundunuz için 11.3.1 geçtim ipsw sitesinden indirdim ama dfu modu ile güncellemedim sihft basıp itunesdengeri yükleye basıp cihazı güncelledim cihazımda daha önceden jailbreak yoktur sizce gelecek olan jailbreak ile bir sıkıntı yaşarmıyım yoksa dfu modu ile tekrarmı yüklesem tavsiyeniz nedir yardımcı olurmusunız 🧐
Bu soruyu sorabileceğin bir çok konu varken forumda ısrarla alakasız soruları bu konuya soruyorsun.

Önemli - 11.3.1 Sürümüne Gelecek JailBreak için Önemli Duyuru

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

DFU Mode ile Yazılım Yükleme

Uyarı

Israrla uyarmamıza rağmen, ısrarla alakasız mesajlar yazılıyor. Lütfen biraz dikkat edin arkadaşlar. Alakasız yorumlar silinip kullanıcılar konudan uzaklaştırılacaktır

Sonunda 11.3.1 versiyona güncellemiş cihazları
Çaktırmadan hazırlık yapıyor sanırım exploit gelmiş olabilir güncellediğine göre denemelere başlayacak

87fa421a03b11ae3cecf08a901cfbef9.png

Sonunda x e 11.3.1 yükledi adam

Aldım yarın geliştirme işlemlerine başlarım 😊 Electra sourcelerini de aldım sanırım bir tek editlemek kaldı 😁😁

a765946e5906070d0e0a1b5caf5199aa.png

Şimdi top kimde arkadaşlar kimi bekliyoruz?

arkadaşım zaten bu adamlar açık bulup jailbreak yaptığını yayınlıyorlar nasıl oluyor da bir de exploit bekliyorlar onu anlamıyorum

Arkadaşlar Ian Beer kesinlikle test Ve önemli verilerin olmadığı cihazlarda denenmesini söyledi çok tutarsız olduğunu belirtti.

tfp0 düzeyindeki aracı bu hafta yayınlayacağını açıkladı. O gelene kadar jailbreak yapılamaz muhtemelen

Geri