Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

Arkadaşlar konu birçok kişinin bildirimlerini cildirtiyor. Bir haber bekliyoruz ve başlığa gelen her cevapta girip bakıyoruz. Lütfen muhabbet başlığına cevirmeyelim. Konu ile ilgili bir habere ulaştıysanız yazın bilgilenelim. Lütfen muhabbetleri bu başlık altında yapmayalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar konu birçok kişinin bildirimlerini cildirtiyor. Bir haber bekliyoruz ve başlığa gelen her cevapta girip bakıyoruz. Lütfen muhabbet başlığına cevirmeyelim. Konu ile ilgili bir habere ulaştıysanız yazın bilgilenelim. Lütfen muhabbetleri bu başlık altında yapmayalım.

Özür dileriz valla istemsiz konuları karıştırıp yazdım ben bu konuya

Açık paylaşıldıktan sonra ne kadar sürer jbnin gelmesi?

Paylaşıldıktan sonra ben de programlama yapmaya çalışacağım başarabilirsem olacak başaramazsam zaten Electra çıkartacak :D

Admin arkadaşlar kilitli bir konu açsa da onu bildirimlere alıp beklesek. Muhabbetin olmayacağı bir konuyu takip edelim bari. Lütfen.

arkadaşlar 11.2.1 sürümünde kalmıştım ben ne yapmalıyım ? hiç bir yerde bunula ilgili bilgi yok direk 11.3.1 e odaklanmışlar. benim kullandıgım sürümü neden atladılar ? 11.3.1 e mi geçeyim ?

arkadaşlar 11.2.1 sürümünde kalmıştım ben ne yapmalıyım ? hiç bir yerde bunula ilgili bilgi yok direk 11.3.1 e odaklanmışlar. benim kullandıgım sürümü neden atladılar ? 11.3.1 e mi geçeyim ?
ipsw sitesinde bile imzalar acıkken bu sürüme geçip bekleyin diyor genede sen bilirsin

Geri