Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

iPhone 6S 11.2.5 ten 11.3.1 e geçeyim mi? TvOS profili yüklü internet cafe ye gidip temiz kurulum yapacağım mecbur.
Bir de konu dışı bir soru ama 11.2.5 te yedek alsam 11.3.1 de bu yedeği yüklememe izin veriyormu telefon? Uygulamalarım geri yüklenecek mi fotoğraflar notlar ibooks taki belgeler icloud ile yedekleniyor biliyorum da müziklerim ve uygulamaları yeni versiyona geri yüklebilecek miyim?

sıfır kurulumda gelmez dostum
Anladım jailbreak gelecekse uygulamaları baştan yüklemek koymaz bana :)
Bir de sen DFU moduyla mı ipsw yi restore edeceksin yoksa cihaz açık iTunes a bağlıyken mi bu ikisi arasında fark oluyor mu?

Coolstar açıklama yapmış.
e4b297030749ae0d2f1ad80c54605c26.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11.1.2 electra ile Mevcut sürümümde açıkcası hiç sıkıntı yaşamıyorum ancak 11.3.1 sonuçta daha iyi olacak

Şimdilik becerebilirsem blobs kaydı yapıp 11.3.1 linkini alacağım yapabilirsem sonra kurarım yoksa ihtiyacım yok

11.2 ler bence düşünmesin 11.3.1 e hemen geçsin

@haydar_ecevit Ben bu akşam kısmetse güncelleyeceğim.

tamamen tercih meselesi, jb den memnunum bırakmam diyorsan güncellemek zorunda değilsin. Benim güncelleme sorunluluğum kullandığım apple watch ile teldeki ios sürümü tam uyumlu olmadığından hazır fırsat varken işlemi yapmak yoksa ben kalırdım 11.1.x sürümünde

@haydar_ecevit Ben bu akşam kısmetse güncelleyeceğim.

tamamen tercih meselesi, jb den memnunum bırakmam diyorsan güncellemek zorunda değilsin. Benim güncelleme sorunluluğum kullandığım apple watch ile teldeki ios sürümü tam uyumlu olmadığından hazır fırsat varken işlemi yapmak yoksa ben kalırdım 11.1.x sürümünde

İphone X de bazı sıkıntıar var bundan dolayı 11.3.1e geçmek daha iyi olur fakat 11.3.1e İphone X JB gelir mi? Benim kafam ona takıldı.

Kararsız arkadaşlar için reddit de bir kullanıcı güzel açıklamış
Ben buna göre 11.3 e kayıt yaptıracağım beklemedeyim
IMG_0347.JPG

ipsw den 11.3.1 indireceğim ama gsm ve global 2 tane seçenek var hangisini indireceğim? telefon amerikadan aldım sonra garantiden değişti. 1 ay önce
Amerikada satılan telefonlar GSM diye biliyorum, telefon türkyiede değiştiyse global vermişlerdir herhalde, emin değilim daha bilgili kişilerin yazmasını bekle ya da sana yeni verdikleri telefon kutuluysa kutu arkasındaki model numarasından anlyabilirsin

@haydar_ecevit jb gelirse tüm cihazlar için gelir şu anda.. ios10 daki ip7 lerin hariç tutulması vb. şekilde olmaz artık ;)

@eskjailbreak evet güzel açıklamış. Sonuçta mantık olarak bakılırsa da durum şu şekilde özetlenebilir:

- 11.0.x ve 11.1.x sürümlerindeyseniz ve cihazınızda aşırı sorun yaşamıyorsanız olduğunu yerde kalın. 11.3.1 için JB çıktığında yayınlanacak bir FutureRestore ile cihazına temiz bir restore işlemi yapabilirsiniz.
- 11.2.x sürümlerindeyseniz 11.3.1 e geçin, çünkü gelecek JB çok büyük ihtimalle alt sürümleri de kapsayacak

** Önemli nokta ise şu; Houdini ve to.panga gibi yarım bir JB gelir muhakkak ama bunların sonrasında tam bir jb gelmesi kaç gün yada kaç ay sürer net bir taih verilemiyor. Evet geliştiriciler bir çok yazı yazıyorlar üzerinde çalışacaklarına dair ancak kesin bir tarh yok

@haydar_ecevit jb gelirse tüm cihazlar için gelir şu anda.. ios10 daki ip7 lerin hariç tutulması vb. şekilde olmaz artık ;)

@eskjailbreak evet güzel açıklamış. Sonuçta mantık olarak bakılırsa da durum şu şekilde özetlenebilir:

- 11.0.x ve 11.1.x sürümlerindeyseniz ve cihazınızda aşırı sorun yaşamıyorsanız olduğunu yerde kalın. 11.3.1 için JB çıktığında yayınlanacak bir FutureRestore ile cihazına temiz bir restore işlemi yapabilirsiniz.
- 11.2.x sürümlerindeyseniz 11.3.1 e geçin, çünkü gelecek JB çok büyük ihtimalle alt sürümleri de kapsayacak

** Önemli nokta ise şu; Houdini ve to.panga gibi yarım bir JB gelir muhakkak ama bunların sonrasında tam bir jb gelmesi kaç gün yada kaç ay sürer net bir taih verilemiyor. Evet geliştiriciler bir çok yazı yazıyorlar üzerinde çalışacaklarına dair ancak kesin bir tarh yok

Arkadaş haklı hemen 11.3.1 e geçin ianın açığı önümüzdeki hafta gelecektir illa 11.3.1 e geçin dememizin nedeni son stabil sürüm olması va çalışmaların onun üzerinde yoğunlaşacak olması. Bir başka neden olarak spark zamanında başka bir koruma olacağından söz etmişti herşeyi ona göre ayarlayacaklar bu yüzden son sürüme güncellemeniz mantıklı olacaktır.
Kpp olayına gelirsek aynen gökmen hocamıza katılıyorum çoğu kullanıcı artık 7 ve üstünü kullanırken ve ios11 söz konusu iken artık onların dışlandığı bir jb yapılamaz. 7 ve üstü içinde yapılcaktır.

Beyler Konuyu biraz toparladım ve bir daha uyarmam !

Sadece konu hakkındaki gelişmeleri yazabilirsiniz.

Konu dışında sormak istediğiniz sorular için Yeni veya var olan uyumlu bir konuya yazabilirsiniz.

JailbreakTR

Merhaba Arkadaslar bi sey danisacaktim sizlere suan ipad in sürümü 11.2.6 jb daha cikmadi lakin forumdaki okuduğum yazilardan anladim kadari ile 11.3.1 icin mi jb cikcak yoksa yanlismi anlamisim kisacasi 11.2.6 da bekleyeyim mi 11.3.1 e geçimmi ?

Geri