Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

Jailbreak yapan ergenler fortnite vb ergen oyunları oynayıp birbirlerine laf çakmalara devam ediyorlar yazık bunca bekleyen insana
Ama arkadaşlar jailbreak yapıldı ama ergenlerin keyfini bekliyorsunuz ne yazıkki ne zaman onay gelirse gerekli mercilerden o zaman salarlar jailbreak i

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu anda kimsenin elinde açık yayınlanmış bir Exploit yok.

1-2 açık vardı 11.3.1 ile Kapandı

1-2 açığında 90 gün süresi Haziranın son haftasında bitiyor.

11.4 ve bu WWDC etkinliğini beklememiz gerekiyor.

Beklemekten başka hiç bir çare Yok.

Beklemek istemeyenler @serif61 gibi başka Cihaz alacaklar. Tabiki sürümü tutturabilirse

Hiç dayanmayanlar JB çıkana kadar bir tane İphone 5 alsınlar

Sabrın sonu Selamettir

JailbreakTR

Evet kesinlikle ben ipx almayı düşünmüyordum sırf jailbreak için aldım size sonuna kadar katılıyorum beklemek istemeyen imkanı olan varsa eski sürüm cihazlara yönelebilirler imkanınız yoksa sabırla beklemek zorundasınız
Sabrın sonu selamet mutlaka çıkacaktır umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar

90 gün süresi derken ve WWDC ne zaman olacak

Apple bildirilen her açığın 90 gün zamanı var.. 90 gün kesinlikle o açık ile hiç bir işlem yapamazsın yani yasak!

WWDC 4 - 8 Haziran 2018 arası oluyor.

JailbreakTR

Konuyu dağıtmayalım arkadaşlar..

Olumlu Gelişmeler olunca anında buraya yazarım

Son düzenleme:
yani 4-8 hazirandan sonra 90 gün mü?
Demek istediklerini ben şöyle anladım açığı apple a ilettiğinde 90 gün sana açığı paylaştırmıyorlar.
Wwdc olayı da ios 11 final yapılıp ios 12 tanıtılabilinir. Böylece elinde açık olup ta etrafa duyurmamış biri finali olan bir şeye jailbreak yapar açık kapanmaz. Yanlışım varsa düzeltin :)

Demek istediklerini ben şöyle anladım açığı apple a ilettiğinde 90 gün sana açığı paylaştırmıyorlar.
Wwdc olayı da ios 11 final yapılıp ios 12 tanıtılabilinir. Böylece elinde açık olup ta etrafa duyurmamış biri finali olan bir şeye jailbreak yapar açık kapanmaz. Yanlışım varsa düzeltin :)
iOS 12 WWDC’de tanıtılacak ancak yine de 11 için güncelleme gelebilir özellikle jailbreak çıkarsa, 9.3 sürümüne jailbreak yayınlandıktan sonra güncelleme ile açık kapatılmıştı. 10.3 gibi 11 eylülde final yaptıktan sonra jailbreak yayınlanırsa çok uzun süre bekleyeceğiz demektir.

iOS 12 WWDC’de tanıtılacak ancak yine de 11 için güncelleme gelebilir özellikle jailbreak çıkarsa, 9.3 sürümüne jailbreak yayınlandıktan sonra güncelleme ile açık kapatılmıştı. 10.3 gibi 11 eylülde final yaptıktan sonra jailbreak yayınlanırsa çok uzun süre bekleyeceğiz demektir.
Anladım teşekkürler 👍🏻👍🏻

Konu ile alakalı olmayan yorumlar silinecektir!

Konuda gelişmeler oldukça ekleyeceğim

JailbreakTR

NullPixel 'in kendisinden gelen açıklama arkadaşlar. IanBeer 'ın tfp0 açığının 11.3.1 de de geçerli olabileceği açıkalamasından sonra 11.3.1 için jailbreak çalışmaları resmen başladı..

Önemli

***Dikkat*** bu kesinlikle gelecek anlamında değil!! Gelme ihtimali artık çok yüksek ama siz yine de dikkatli olun

:okay:

1527624089366.png

EN GARANTİSİ IOS 11.3.1
1febadab1ec5796a22bba107668e50e8.jpg

JailbreakTR

Beyler ios 12 yi bekleyin. Betalar çıksın ios 11 için jb de gelir büyük ihtimal..

aylardır bunu bekliyorum şimdi hiç vakit kaybetmeden şunu güncelemem gerek şimdi bunu da kapatırlar filan 1 yıl daha bekleyemem

1527629102070.png

Geri