Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

Türkler neden jailbreak üzerine çalışmıyor. İllaki vardır kafası çalışan yapabilecek olan. Gavurların eline bakıyoruz ya yok böyle işkence. Halden anlayıp da şu programı çıktığı gün yayınlayan birileri olmayacak mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye’de Jailbreak yazmak için
Nelere ihtiyacın yok:

- Yatırıma
- Büyük şehirde olmaya
- Üniversite diplomasına
- Ofise
- Çalışanlara

Nelere ihtiyacın var:
- İyi fikirlere
- Vizyona
- Çok çalışmaya
- Pazarı iyi analiz etmeye
- Hayal etmeye
- Kendine güvenebilmeye

İmam Hatipli olsun, İngilizce öğrensin, Stanford Universitesi’nin online derslerinden, Udemy’den yazılım geliştirmeyi öğrensin, kendine veya başkalarına para kazandırma becerisi olsun, olabiliyorsa olsun, bana göre sorun yok

Bunları yapabilmesi için bu kültürle yetişmesi gerekiyor, tam da dediğin şeyin eğitimini alması gerekiyor; istisna değil, genelin böyle olması gerekiyor,

aslında eğitimin ailede başlaması, daha sonra çevre ve kişinin kendini keşfedebilme becerisiyle kendine öğretim planı çıkarıp uygulayabilmesi...

memlekette üniversite bolluğu da var ama uğraşan Yok

JailbreakTR

Güzel açıklama yaptın hocam valla ne diyim, ben bu jb yapanların böyle ne bileyim hiç bahsettiğiniz şeylere ait olmadığını gözlemlediğim için sordum. Pangu, taig gibi gruplar haricinde

iOS 11.3.1’e geçtim ve jailbreak bekliyorum ama çok zor gibi görünüyor etrafta yerli yabancı hiç sağlam kaynak bulamadım.

Bende 11.3.1’e geçmeyi düşünüyorum. Sebebi ise cihazın aptallaşması. Takılmalar ve buglar yaşanıyor. Bu sorunların güncellemeyle bir ilgisi olabilir mi sizce?

Bende 11.3.1’e geçmeyi düşünüyorum. Sebebi ise cihazın aptallaşması. Takılmalar ve buglar yaşanıyor. Bu sorunların güncellemeyle bir ilgisi olabilir mi sizce?

Eğer cihazınız 5s model ise ve jailbreak için bekleyenlerdenseniz aynı sürümünüzde kalmanızı tavsiye ederim çünkü takılmalar yaşamaya devam ediyorum olağanüstü bir gelişme yok şuanda

Eğer cihazınız 5s model ise ve jailbreak için bekleyenlerdenseniz aynı sürümünüzde kalmanızı tavsiye ederim çünkü takılmalar yaşamaya devam ediyorum olağanüstü bir gelişme yok şuanda

Cihazım 7 Plus ve şu an 11.3 sürümündeyim anormal takılmalar ilk kez başıma geliyor.

Cihazım 7 Plus ve şu an 11.3 sürümündeyim anormal takılmalar ilk kez başıma geliyor.

İsterseniz cihazı sıfırlamaya gidin belki işinize yarar pek bi bilgim yok üst modellerle

Arada kapayıp açıyorum düzeliyor, hani çok can sıkacak şekilde değil. Jailbreak gelse de bi rahat etsek çok büyük hedeflerim var

Ben zaten son 1 ay sonra android'e geçeceğim iphonedan soğuttu bu coolstar denen aptal delireceğim Türkiye de yaşasa gidip döverdim net bir şekilde insanlara ümit verip işini yapmıyor. Bazende trip atıyor.

Arada kapayıp açıyorum düzeliyor, hani çok can sıkacak şekilde değil. Jailbreak gelse de bi rahat etsek çok büyük hedeflerim var

Gelir gelirde adamı kanser edince bende gelsede telefonu uçak yapıcamda işte beklemdeyiz

Ben zaten son 1 ay sonra android'e geçeceğim iphonedan soğuttu bu coolstar denen aptal delireceğim Türkiye de yaşasa gidip döverdim net bir şekilde insanlara ümit verip işini yapmıyor. Bazende trip atıyor.

Benide androidden soğuttular ya türlü işler yaptım güzeldi bir zamanlar ama saçma sapan gereksiz güncellemeler ve uygulamalara üye olma zorunluluğu beni bıktırdı ios jailbreakli paha biçilemez bir sistem bence

Benide androidden soğuttular ya türlü işler yaptım güzeldi bir zamanlar ama saçma sapan gereksiz güncellemeler ve uygulamalara üye olma zorunluluğu beni bıktırdı ios jailbreakli paha biçilemez bir sistem bence

iphone ve jailbreak'a birşey demiyor bunu bize sağlayacaklar aptal gerizekalı tayfaya kaldık adamlar ajaajajaj jb yazıyor 2 ay susuyorlar

Jailbreak dünyasında neyin ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Milletin elinde açık var ama açık güncel olduğu için çarçur etmek istemiyor olabilir. Açığı satarak para kazanmak istiyor olabilir. Herkes parasına bakar.

Jailbreak dünyasında neyin ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Milletin elinde açık var ama açık güncel olduğu için çarçur etmek istemiyor olabilir. Açığı satarak para kazanmak istiyor olabilir. Herkes parasına bakar.

Geliştiriciler için jailbreak bir hobi gibi kendi içlerinde verdikleri bir yarış var ortada bence açık satıp para kazanmaları mantıksız süratle açık arayıp jb yayınlamaya çalışıyorlar zannetmiyorum ki satsınlar kendi işlerini zorlaştırmak istemezler.

11.4 finali bekliyorlar inşallah

O final geldiğinde yayınlarlar umarım zamansız işler yapılıyor 3s alıp tekrar jb yapasım var o derece bekliyorum

Geliştiriciler için jailbreak bir hobi gibi kendi içlerinde verdikleri bir yarış var ortada bence açık satıp para kazanmaları mantıksız süratle açık arayıp jb yayınlamaya çalışıyorlar zannetmiyorum ki satsınlar kendi işlerini zorlaştırmak istemezler.

KeenLab'a bakabilirsiniz adamlar her sürüme jailbreak gösteriyorlar. Yayınadılar mı hiç hayır

7 plus kullanıyorum 11.3 sürümündeyim ve jailbreak olmasa da güncellemeyi düşünmüyorum. Ciddi bir performans sorunu ve takılma yaşamıyorum 11.4 te çok ciddi bir geliştirme yoksa burada kalmak mantıklı bence güncellemeler cihazı hızlandırmıyor o kesin 12 sürümüne kadar beklerim sonrası Allah Kerim

O değilde kafayı yemek üzereyim kendimi kafasına pompalı mermisi yemiş ibrahim tatlıses gibi hissediyorum 11.2.6 da bekliyorum araştırmalarımda 11.3.x sürümü için jb yapıyor millet ...

Geri