evet çoğu kişi min zheng grubu belli değil ve paylaşacağı bilinmiyor diyorMin Zheng 11.3.1 i halka açık bir JB olarak yayınlar mı bilmiyorum. Şu an 11.2.6 JB kesin gözüyle bakılıyor.
evet çoğu kişi min zheng grubu belli değil ve paylaşacağı bilinmiyor diyorMin Zheng 11.3.1 i halka açık bir JB olarak yayınlar mı bilmiyorum. Şu an 11.2.6 JB kesin gözüyle bakılıyor.
11.2.6 Bekliyorum Hala@batukerim sürüm ne senin
İnşallah@batukerim sabırlı ol o kadar bekledin senin sürümün en yakın jb alacak sürüm![]()
Bu gelecek jb gerçek jb mi olacak, sanki coolstar bi twitinde öyle yazmıştı? (bu tethered, untethered ne demek bilmiyorum varsa bunları açıklayan güzel bir link sitede alırım)@batukerim sabırlı ol o kadar bekledin senin sürümün en yakın jb alacak sürüm![]()
Çok teşekkürler arkadaşımAslında sonuç olarak pek bir farkları olmasa da uygulama açısından bazı farkları var.
Tethered Jailbreak, cihazın bilgisayara bağlanarak custom bir rom ile cihazın boot edilmesi işlemidir. Cihaz açıldıktan sonra Code Signing mekanizması devre dışı kalır ancak cihaz bir şekilde kapanırsa (şarjı biterek, yeniden başlatılmak amacıyla) açıldığında Jailbreak devre dışı kalmış olur. Tethered Jailbreak'in en önemli sorunu da budur.
Untethered Jailbreak ise yeniden başlatma işlemlerine karşı dayanıklıdır. Cihaz kapansa bile yeniden açıldığında bilgisayara bağlanarak boot edilmeye ihtiyaç olmadan Jailbreak'li olarak kullanılabilmektedir.
Semi-Tethered Jailbreak ise cihazın bilgisayara bağlanmadan Jailbreak'li olarak açılmasına olanak sağlasa da Mail uygulaması gibi bazı kritik uygulamaları bilgisayara bağlayıp yeniden boot etmeden kullanamazsınız.
Not: Alıntıdır.
Tethered Olma Olasılığı Yüksek BiliyorumÇok teşekkürler arkadaşım
Coolstar untethered paylaşıcağını mı söylemişti ?
11.2 - 11.3.1 Jailbreak hakkında gittikçe olumlu sinyaller gelmeye başlıyor..
11.4'ün final sürümünü bekleyelim
iphone 7/+ IOS 10.x 'de olanlar ve beklemek istemiyorlarsa bence İOS 11.3.1'e geçsinler yada iphone 7/+ IOS 10.2 - 10.3.3 için gelecek araçı beklesinler ( ne zaman çıkar belli değil)
Ama bunları yapmadan önce 11.4 final sürümünü bekleyelim...
Yani bekleyelim görelim ne olacak
JailbreakTR
Applein beta süresi ne kadar sürüyor yani 11.4 final gelmesi yakınmı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu durum ne olduAbraham masri 11.3 de jb olabilecek bi açık bulmuş bu açığın 11.2.6 sürümündede mevcut olduğunu belirtmiş. Jb dünyasında bi hareketlilik var hadi bakalım hayırlısı
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.