Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

11.0.1 versiyon 8+ vardı satınca eski telefona geri döndüm (6s) ama malesef 11.3 sürümünde :( böyle çok boş foruma bile bakmak içimden gelmiyor inşallah yakın zamanda çıkar 11.3 için

Her seferinde bu sefer güncelleme yapmıyayım kesin jailbreak çıkar ve yaparım dediğim her an gücelleme yaptım ve her seferinde mağdur oldum. şimdi sürümüm 11.3 ve üzgün üzgün jailbreak çıkmasını bekliyorum. Sonunda bu siteyi buldum ve herkese çok teşekkür ederim yararlı bilgiler var. Bundan sonra sizi dinleyerek hareket edeceğim.

11.2.x sürümleri için yakın zamanda jb geliyor sanırım.
c1f0cea42215961f68c34d4825cbfbb7.jpg

11.4 final yayınlana kadar bekmemiz gerekiyor..

Bu haber şu anda Jailbreak için sadece ufacık bir damla..
a4074d0d7e6ef662e420ea51e4106c59.jpg

11.2.x'ler ve 11.3'ler olduğu yerde kalıp 11.4 final sürümünü beklememiz mantıklıdır.

İphone 7/+'lar 10.2 - 10.3.3'ler için aynısı geçerli.. bekleyip gelişmeleri göreceğiz artık..

JailbreakTR

11.4 final yayınlana kadar bekmemiz gerekiyor..

Bu haber şu anda Jailbreak için sadece ufacık bir damla..
a4074d0d7e6ef662e420ea51e4106c59.jpg

11.2.x'ler ve 11.3'ler olduğu yerde kalıp 11.4 final sürümünü beklememiz mantıklıdır.

İphone 7/+'lar 10.2 - 10.3.3'ler için aynısı geçerli.. bekleyip gelişmeleri göreceğiz artık..

JailbreakTR

Okadar uzun bir süredir bekliyorumki beklerm biraz daha napalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Electra JB çıkmasaydı İphone 7'ler halen JB'siz kalacaktı..
zamanında kimse IOS 9.1'de beklemedi herkes 9.2 ve 9.2.1 geçerken Pangu 5 ay Sonra 9.1 için Untethered JB çıkartı
0f18f142b5a2ef496f3a29ea3bf09253.jpg

11.3 imzası açık olduğu sürece panik etmeye gerek Yok..
er veya geç her sürüm için JB gelecektir..

Bende'de bir tane İPhone 6 var IOS 8.4.1 ve bende bekliyorum JB'yi

JailbreakTR

Bu jailbreak bekle bekle çok uzun sürüyor. Acaba nasıl jailbreak çıkartıyorlar? Yani açıkları nereden buluyorlar?

99e2b71b8949469be0bed811b752ee7e.jpg
Günaydın arkadaşlar burada tam olarak ne demek istiyor.

Electra 1.1 bir sonraki duyuruya kadar iptal edildi.
11 için güncellenen çok az paket var ve tüm şey zaman kaybı olduğunu görünüyor.
11.3 yamalar oldukça iyi olduğu gibi biraz, bu yüzden iPhone 7 ve daha yüksek kullanıcılar, yakın zamanda yeni bir jailbreak beklemeyin.

Electra 1.1 bir sonraki duyuruya kadar iptal edildi.
11 için güncellenen çok az paket var ve tüm şey zaman kaybı olduğunu görünüyor.
11.3 yamalar oldukça iyi olduğu gibi biraz, bu yüzden iPhone 7 ve daha yüksek kullanıcılar, yakın zamanda yeni bir jailbreak beklemeyin.

Sağol cvp için anlaşılan jb artık hayal oldu 2 telefon değiştirdim ikiside 11.2.1 sürüm geldi şans yok

Gelişmeler kötü yönde coolstar bile kimseye söylemek istemedim ama jailbreak öldü artık ben jaikbreak çıkardım ama kimse tweakler i güncellemedi bu yüzden artık jailbreak bitdi gibi vir tweet atmış sanırım daha yeni

Benim anladığım kadarıyla artık jb yapmanın bişey ifade etmediğini hiç bir kimsenin ios 11 e uyumlu tweak geliştirmediklerinden şikayetçi. Yani diyo ki jb yapmanın anlamı kalmadı bizim ki boşa kürek sallama tweak geliştirilmedikçe jb ölecek:)

Benim anladığım kadarıyla artık jb yapmanın bişey ifade etmediğini hiç bir kimsenin ios 11 e uyumlu tweak geliştirmediklerinden şikayetçi. Yani diyo ki jb yapmanın anlamı kalmadı bizim ki boşa kürek sallama tweak geliştirilmedikçe jb ölecek:)

İkiside aynı şeye geliyor hocam
Yani oda umdunu kaybetmiş yapılan yorumlarda bazı yazılımcılar biz saurik i bekliyoruz saurik cydia yı güncellemeli ki tweakler çıksın gibi şeyler yazmış

@Dogukan valla ben bekleyemedim aradım taradım eski sürüm x buldum aldım.Beklenecek iş değil bu jb.En temizi cihazı satıp eski sürüm almak

@Dogukan valla ben bekleyemedim aradım taradım eski sürüm x buldum aldım.Beklenecek iş değil bu jb.En temizi cihazı satıp eski sürüm almak

Kesinlikle haklısın ama anladığım şu ki eninde sonunda jailbreaksiz kullanmaya ya alışıcağız yada android e doğru yol alacağız

Kesinlikle haklısın ama anladığım şu ki eninde sonunda jailbreaksiz kullanmaya ya alışıcağız yada android e doğru yol alacağız

jb yoksa ben androide geçerim direk tartışmasız:)

Geri