Hocam repo boş birde uyumlu tweakler diye attığınız linkte appsync uyumsuz gözüküyor ?
sürüm kontrolü yaptım dediğim gibi downgrade ediyormuş gibi gözüküyor ama en son sürümü indirmiş.
Ayrıca uygulamalara passaword koyabileceğim bir tweak varmı ? bioprotect parmak izinle çalışıyor onun passawordlu versiyonu gibi
Tam uyumlu değil. Bazı cihazlarda çalışıyor sadece. Tehlikeli bir tweak istersen update almasını bekleHocam repo boş birde uyumlu tweakler diye attığınız linkte appsync uyumsuz gözüküyor ?
İphone 6 10.3.1 deneyen var mı birde hocam hangi sürümü yüklenmeli bunun içinTam uyumlu değil. Bazı cihazlarda çalışıyor sadece. Tehlikeli bir tweak istersen update almasını bekle
Evet kuruluDark mode veya eclipse kurumu sizde?
İphone 6 10.3.1 deneyen var mı birde hocam hangi sürümü yüklenmeli bunun için
Şöyle bir sorun var:
Telefon kilidi açmada Touch ID sorunsuz. Ancak Google Drive gibi uygulamalarda Touch ID çalışmıyor (biliyorsunuzdur, o uygulamada Touch ID uygulamanın kendisinden eklene bilir)
Not: BioProtect kurulu değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıkışmana gerek yok lüzümsuz yere sadece 2 tweak yükledim sözünüzü kime ediyorsunuz anlamadım ayrı olaraktanda bug var sanırım repoda bazı kesimde gözüküyor appsync bazı kesimde görükmüyor hocam hayırlı gecelerArkadaş ne sürümünden bahsediyorsun ? Orda Appsync unified zaten bir tane var IOS 10.3'de tam çalışıyor ama 10.3.1.2.3'de kasmalar ve bir kaç güne güncellenecek...! APPCAKE İÇERİĞİ TAM GÜNCEL DEĞİL VE HEMEN APPCAKE VEYA DİŞARDAN İPA YÜKLEMEYİN, DIŞARDAN YÜKLENEN IPA'LARın hepsi sağlam değil ve acele etmeyin.
Maşallah millet ne bulsa yüklüyor. Yüklediğiniz Tweaklerin yarısına ihtiyacınız Yok HideMeX ve Springtomize'nin Güncellemesini bekleyin ve Bu iki Tweak zaten 50 Tweak'in görevini yapıyor.
Dezavantaj:
1.Batarya çok gider
2.Kasmalar ve Donmalar başlar
3.***,İnsanelyi ve *** reposuna yaklaşmayın
Unutmayın JB kolay bulunmuyor
¯\_(ツ)_/¯
GoogleDrive içerisinde TouchID aktif et bitti , BioProtect'e zaten ihtiyacın yok..
not: safe Moduna düşürürse biri dosyanı açar o zaman yani
¯\_(ツ)_/¯
Çıkışmana gerek yok lüzümsuz yere sadece 2 tweak yükledim sözünüzü kime ediyorsunuz anlamadım ayrı olaraktanda bug var sanırım repoda bazı kesimde gözüküyor appsync bazı kesimde görükmüyor hocam hayırlı geceler
Sorun o zaten, aktif olmuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GoogleDrive Ayarlarından aktif etmen gerekiyor
![]()
¯\_(ツ)_/¯
Bug yok Repoda düzenli çalışıyor ve herkes kullanıyor , Jailbreak Tweak kurmayı biraz öğren derim
¯\_(ツ)_/¯
![]()
Buyur incele bakayım appsync nerde
Sorunsuz ve gayet stabil çalışıyor bu Tweakler İPhone 6s 10.3.3
9banners - 0.0.1
Activator - 1.9.12
AdBlock for YouTube - 1.0.3
Alkaline - 1.3
App Admin - 1.0r-71
AppInfo - 1.6.2
Apple File Conduit "2" - 1.2
AutoBrightness - 1.3.0-2