Alkaline için Speedometer var benim kullandığım.Alkaline ve Zeppelin için tema paketi bulamıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zeppelin içinse iosdelisi reposundan Zeppelin TR Pack kurabilirisin
Alkaline için Speedometer var benim kullandığım.Alkaline ve Zeppelin için tema paketi bulamıyorum
@cheaster33 Sadece 6 10.3.1 de sorun olduğu söylenmişti fakat sorun yaşayan olmadı. Kurabilirsin
uasharedtools ve app adimini kaldır.şu downgrade işlemini hocam yapamadım :) yarım saattir uğraşıyorum
Watusi 2 Türkçe YamaWatusiyi yükledim sorunsuz görünüyor bunun tr yaması var mı

uyumlu dendi xarold reposundan telefonda telefona değişiyordur uymuyor diyen varsaLinktunes uyumlu mu uyumsuz mu herkes farklı birşey söylüyor
uyumlu dendi xarold reposundan telefonda telefona değişiyordur uymuyor diyen varsa
siz seçeceksiniz hangi sürümü indirirseniz o iner sürüm seçmek için de yanlış hatırlamıyorsam yükle dedikten sonra size soracak yada basılı tutun orayı tam bilmiyorum
@Bumble59 Facebook ayarlarından sürüm kontrolü yap. Eğer indirdiğin sürüm ise... Hikaye modu, Online olarak sunucudan entegre ediliyor
Önceki sayfalarda yazıyor.Appsync Unfilied için indirmem gereken repoyu paylaşırmısınız 5 tane ondan cıkıyorda