iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

Watusiyi yükledim sorunsuz görünüyor bunun tr yaması var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linktunes uyumlu mu uyumsuz mu herkes farklı birşey söylüyor :D

app admini kurdum iyi güzel çalışıyorda ama indirdiği şey eski olan değil ki nerdeyse facebook un ilk sürümlerini indiriyorum hikaye var ? nasıl oluyor bu ?

siz seçeceksiniz hangi sürümü indirirseniz o iner sürüm seçmek için de yanlış hatırlamıyorsam yükle dedikten sonra size soracak yada basılı tutun orayı tam bilmiyorum

siz seçeceksiniz hangi sürümü indirirseniz o iner sürüm seçmek için de yanlış hatırlamıyorsam yükle dedikten sonra size soracak yada basılı tutun orayı tam bilmiyorum

app adminin yanında yüklemem gereken birşey varmı ? çünkü gerçekten anlamıyorum olmuyor evet dediğin downgrade mesela ilk cıktığını seçiyorum indiriyor kuruyor ama facebookun ilkinde hikaye modu yoktu ki hikaye modu olan face kuruyor mesela

Son düzenleme:
@Bumble59 Facebook ayarlarından sürüm kontrolü yap. Eğer indirdiğin sürüm ise... Hikaye modu, Online olarak sunucudan entegre ediliyor

Appsync 8.2 yüklü olmasına rağmen crackli ipa yükleme stabil değil bende. Sizde nasıl ?

@Bumble59 Facebook ayarlarından sürüm kontrolü yap. Eğer indirdiğin sürüm ise... Hikaye modu, Online olarak sunucudan entegre ediliyor

sürüm kontrolü yaptım dediğim gibi downgrade ediyormuş gibi gözüküyor ama en son sürümü indirmiş.
Ayrıca uygulamalara passaword koyabileceğim bir tweak varmı ? bioprotect parmak izinle çalışıyor onun passawordlu versiyonu gibi

@Bumble59 Appsync Unfilied kurmadıysan downgrade yapamazsın. Önce onu kur yoksa app admin işe yaramaz.

Benim bildiğim ve Kullandığım Bioprotect. Parola koyma seçeneğide mevcut

Appsync Unfilied için indirmem gereken repoyu paylaşırmısınız 5 tane ondan cıkıyorda

Geri