iOS 10.3.1 Iphone 7 Jailbreak Ne Zaman Çıkar?

MustafaYilmaz

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir forumda gezindim fakat kendime ileriki dönemler icin ümitle beklicek günler pek göremedim.
Benim telefonum ıphone 7, ios sürümün 10.3.1
Merak ettiğim konu iste aylardır jailbreak çıkıcak diye beklerken çıkan sürümlerde ıphone 7 desteği hiç olmadı.
Meridian public 6 yı yaptıgımdada cydia geldi fakat veritabanı hatası yüzünden hiçbir repo yükleyemez olduk asıl sorum şu İos 10.3.1 de kalmam doğrumudur yoksa başka alternatiflerim varmı.
Şimdiden teşekkürler.

Bende geçen Yen'i bir telefon aldım 7+ sürümü 10.3.3 beta 6 yı yükledim. Ama şuan bi cacığı yaradığı yok. Kendi kullandığım telefon jailbreakli X olduğu İçin. Ben rahat bi şekilde bekliyorum ama. Eminim Xte jailbreak olmasaydı her iki cihazda satardım.

Gelsede bi artık rahatlasak ya jailbreaksız cihaz boşluk

Gelsede bi artık rahatlasak ya jailbreaksız cihaz boşluk

En sağlıklısı her zaman bir alt sürümde beklemek.. üst sürümde 11.2.6 olduğu için ve bu sürümde şu anda JB hakkında hiç birşey Yok.

JailbreakTR

tüm platformlarda ilk önce 10.3.3 e çıkacağı söylendi ama tahminler tutmadı. gerçi coolstar da tombaladan çıkmasaydı hali hazırda ios 11 lerde bekliyor olacaktı. bence satın cihazınızı uygun sürümlü bir cihaz temin edin..

Geri